FőképHiszek abban, hogy minden ember életében elérkezik az a pillanat, amikor megnyitja szívét és lelkét. Amikor képessé válik gúnyos mosolygás nélkül, nyitottan, tiszta szívvel befogadni azokat az érzelmek és gondolatokat, amik megváltoztathatják, teljesebbé tehetik az életét.

Adam Jackson könyve ilyen érzelmekről és gondolatokról szól. Egészen egyszerű, mégis nagyszerű, és könnyen befogadható módon vezeti rá olvasóit az Igaz Szeretet Titkaira, melyek a következők:

Az első titok: a gondolat ereje

A második titok: a tisztelet ereje

A harmadik titok: az adni tudás ereje

A negyedik titok: a barátság ereje

Az ötödik titok: az érintés ereje

A hatodik titok: a „szabadnak hagyni” elv ereje

A hetedik titok: a szavak ereje

A nyolcadik titok: az elkötelezettség ereje

A kilencedik titok: a szenvedély ereje

A tizedik titok: a bizalom ereje

Már a felsorolás önmagában is elég arra, hogy elgondolkodjunk, vajon a saját életünkben használjuk-e ezeket az erőket. Hogy képesek vagyunk-e szavakba önteni gondolatainkat, hogy tudjuk-e tisztelni szeretteinket, barátainkat, hogy megbízunk-e bennük annyira, hogy „szabadon” engedjük őket.

Számos olyan témáról esik szó a tíz titok ismertetése közben, amelyekkel sokan talán nap mint nap találkoznak. Amik miatt esetlen sokszor ülnek otthon magányosan, elkeseredetten, randi előtt vagy szakítás után, esetleg egy kiadós veszekedés során szerzett „sebeket” nyalogatva, miközben azt kérdezik maguktól: vajon hol rontottam el.

Ahhoz, hogy saját életünkben képesek legyünk alkalmazni az Igaz Szeretet Titkait, szembe kell néznünk legnagyobb ellenfelünkkel: önmagunkkal. Ha ezt az „akadályt” sikerrel vettük, nagyjából semmi sem állíthat meg bennünket a teljesebb, boldogabb élet felé vezető úton. Ami nem egyszerű ugyan, de a nehézségekkel szembetalálkozva csupán elég arra koncentrálnunk: nem vagyunk egyedül.