search icon

Karrier

Meggyőződésünk, hogy sokan vannak, akik zenehallgatás, filmnézés, koncert vagy kiállítás megtekintése, illetve egy könyv elolvasása után élményeiket szívesen megosztanák másokkal. Ennek több formája is lehetséges: egyedül vagy egy csapat tagjaként. Mi ez utóbbit ajánljuk mindazoknak, akik hajlandóak véleményüket írott formában megfogalmazni és elküldeni szerkesztőségünknek a következő e-mail címre: ekultura (kukac) ekultura (pont) hu

 

Fontos elvárás, hogy az írásokban keveredjenek az objektív és szubjektív elemek, illetve, hogy felkeltsék az érdeklődést az adott téma iránt. A beérkezett anyagot a szerkesztők (szigorúan szubjektív alapon) elbírálják, szükség szerint a szerzővel egyeztetve megszerkesztik, majd – amennyiben átment a szűrőn – rövid időn belül megjelenik az oldalon. Ettől kezdve pedig már csak a jelentkező szorgalmán és elhivatottságán múlik, milyen gyakran szerepel a neve cikkíróként.

 

Végül, de nem utolsó sorban két fontos információ:

1. Mivel a híreket és egyes kivételes esetet leszámítva originális tartalommal dolgozunk, így csak máshol még meg nem jelent anyagokat várunk.

2. Szerkesztőségünk non-profit alapon működik, így az írásokért jelenleg – bármennyire is szeretnénk – fizetni nem tudunk, ellenben idővel, a rendelkezésünkre álló lehetőségek révén mi biztosítjuk az „alapanyagot" a cikkekhez.

 

Szóval, aki szeretne egy jó kis csapat tagja lenni, és úgy érzi, megfelel a fenti követelményeknek, illetve elfogadja a feltételeket, az ne habozzon, hanem jelentkezzen, mi biztosan nem állunk a kibontakozása útjába, sőt, segítünk neki ebben!

 

Frissítés: 2021. októberétől (előreláthatóan az év végéig) átmenetileg új cikkszerzőket nem keresünk.