search icon

Nyilatkozatok

Általános irányelvek

 

Köszöntő

Üdvözöljük az ekultura.hu internetes kulturális oldalon. Honlapunk 2003. november 17. óta működik. Az ekultura.hu használatával a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

 

Honlapunk bárki által díjmenetesen látogatható.

 

Minden a szolgáltatásból eredő jogvita, amelyet békés úton nem sikerül rendezni, a Pesti Központi Kerületi Bíróság vagy a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékessége alá tartozik, hatáskörtől függően.

 

Szerzői jogok

Az oldalon megjelent írások nem minden esetben tükrözik a szerkesztőség véleményét, viszont minden, az ekultura.hu-n található írásos anyag (a híreket leszámítva) szerzői jogvédelem alatt áll, másolásuk, közzétételük kizárólag a szerzők írásos engedélyével lehetséges.

 

Vásárlás

Az ekultura.hu oldalon egyes cikkeknél „Megrendelem” link/gomb található, melyek használatával a látogató egy másik honlapra kerül, ahol, amennyiben kedve tartja, megvásárolhatja az adott terméket. Ez azonban már teljesen független az ekultura.hu honlaptól, mivel kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk, így az esetleges vásárlás során a felhasználó/vevő nem velünk, hanem általunk már kipróbált és megbízhatónak tartott cégekkel kerül üzleti kapcsolatba. Az esetleges károkért, reklamációért nem vállalunk felelősséget.

 

Adatkezelési irányelvek

Honlapunkon jelenleg nem folyik adatgyűjtés.

 

Vegyes irányelvek

Az ekultura.hu szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak a honlapon található adatok felhasználásából adódó esetleges károkért.