Főkép

Hogyan lesz egy fiatal, jóképű, jó testfelépítésű, nyughatatlan természetű, szabadságszerető és meglehetősen kalandvágyó fiatalemberből egyik napról a másikra egy tízmilliárd dolláros világcég (jelen esetben a W. Csoport) legfőbb részvényese?

Segítek. Úgy, hogy a „megfelelő” ember öngyilkos lesz (legalábbis látszatra, hisz valójában segítettek neki), és a fiúra hagyja teljes vagyonát. Mint a mesében: egyik nap még nyugodtan és gondtalanul éled a világod, másnaptól pedig már az életedre törnek, csak mert az vagy, aki: Nerio Winch titokban tartott fogadott fia, Largo Winch.

Óhatatlanul előfordul, hogy egy olyan gazdag embernek, mint Nerio, több ellensége vagy rosszakarója van, mint barátja. Volt feleségei, jelenlegi barátnője, üzleti ellenfelei, néhány túlságosan ambiciózus igazgató a cégnél vagy akár az igazgatótanács tagjai is óriási hasznot húzhattak a halálából, mégis valaki más számlájára írható a halála. Valakiére, aki mögött egy titokzatos szervezet, az Adria Társaság áll. Sőt, nem csak áll és néz, hanem folyamatosan tervezi és szervezi az ellenfelei kiiktatására és egyben az egyre nagyobb gazdasági és politikai befolyás megszerzésére irányuló akcióit.

Szegény Largo. Nem elég, hogy a nyakába szakad egy világcég, hogy ő lesz a világ egyik leggazdagabb embere, hogy meg kell küzdenie az igazgatótanácson belüli hatalmi villongásokkal, hogy különféle módokon próbálják meg eltenni láb alól, még az egyik „testőre” helyett is neki kell bevetésre mennie. Ahol ráadásul nem festékpisztollyal lőnek. Ha valaki képes elhatárolni magát attól a vitathatatlan ténytől, hogy a történet egy tévésorozat alapján készült, ha nem vár túl sok új ötletet és eredetiséget (amire azért valljuk be, nem is mindig van feltétlenül szükség), egészen jól fog szórakozni. A vitathatatlanul kissé öntörvényű és „vadóc” örökös kalandjai viszont folytatódnak – ha tetszik, ha nem.