Főkép 

Nem könnyű olyan lemezről ajánlót írni, amelyik kisgyerekeknek készül. Egyrészt azért, mert az írás nem az adott zenei album célközönségének, vagyis a gyerekeknek szól - akiknek többsége az életkoruk folytán nem tud olvasni - hanem a lemezvásárlást finanszírozó felnőtteknek.

Másrészt, a felnőttek nehezen igazodnak el a gyerekek ízlésvilágában. Amiről azt gondolják, hogy milyen szép és vidám kis produkció, az gyakran áthullik az igen kritikus kicsiknél.
Azután ott a másik oldal, amikor a nagyok nem értik, hogy az adott zenén mit lehet rajongásig szeretni, hiszen az olyan borzasztó.

Az egyik rajzfilmes csatorna jóvoltából új sztár, Snufi, a nyuszi került fel a gyerekek toplistájára Shrek, Némo, a kis Hableány és társaik mellé.

A világszerte egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedő nyuszi ezen a lemezen magyarul énekel itthoni kis barátainak.
A háromnegyed órás lemezen tizenhárom dalocska kapott helyet és ezen felül, meglepetésként a Snufi dal nem csak hallható, hanem látható formában is felkerült a korongra.

Akárcsak egy felnőtteknek szóló album esetén, itt is éppúgy találunk lírai szerzeményeket (például a Szeretet-berek és a Nincs rá szó), mint igazán lendületes dalokat (például a Szívemből szól és a Játékország). Ez utóbbiakat a stílushasonlóság miatt akár gyerek techno-nak is nevezhetnénk…

A lemez - azon túl, hogy a gyerekek minden bizonnyal imádni fogják - a szülőknek két területen is jó szolgálatot tehet.
A lassú számok segítenek a gyerekek délutáni és esti elaltatásában, a tempósabb dalok pedig mozgásra ösztönzik a kicsiket, ami segít levezetni a plusz energiákat. Ez utóbbi szintén a jobb alvás irányába mutat.

A lemezen elhangzó számok listája:
1. Szívemből szól
2. Snufi dal
3. Játékország
4. Kettecskén
5. Szeretlek-berek
6. Nincs rá szó
7. Úgy vágyom rád
8. Barátságvirág
9. Hipp-hopp party
10. Vigasztaló
11. Csak veled érzem
12. Nyúlcipőben
13. Egyszer felnősz
14. Snufi dal (videoklip)

Diszkográfia:
Szívemből szól (2008)