Főkép

Georgeanne Howard egy átlagos nő, akit csupán diszlexiája különböztet meg nőtársaitól, azonban a betegségből adódó hátrányait testi adottságaival próbálja meg kompenzálni. Így történik meg, hogy esküvőjéről menekülve egy sztárhokis házában tölti az éjszakát, aki aztán faképnél hagyja másnap reggel a repülőtéren. Hét év után futnak újra össze, mikor Georgeanne már sikeres üzletasszony, és egy gyönyörű, cserfes kislány, Lexie anyukája.
 
Georgeanne diszlexiásként mindig úgy érezte, hogy soha nem élhet teljes életet, ám ő követte a megérzéseit, így az álmai valóra áltak: úrrá tudott lenni a betegség okozta félelmeken, és teljes értékű nőként tudott szembenézni a világgal, egyben megmutatta, hogyan lehet valaki egyszerre édesanya és egy sikeres vállalkozás vezetője.
 
John „A Fal” Kowalsky hoki játékos a történet elején egy alkoholfüggő, lelkileg megtört személyiség, aki már túl van két váláson. Arrogáns és faragatlan fickó, aki kellemetlen modorával nem éppen a nők álma, testi adottságai miatt mégis a hölgyszurkolók kedvence, akinek az élete fenekestől felfordul, mikor 7 év után újra találkozik Georgeanne-nal. Újra fellángol benne a régi szenvedély, és szeretné felmelegíteni kapcsolatát a nővel, azonban hidegzuhanyként éri a felismerés, hogy a korábbi, egyéjszakás kalandjukból született egy gyermek.
 
Innentől kezdve John élete is teljesen megváltozik. A családi harmónia utáni vágyakozás teljesen úrrá lesz rajta, szeretne minél több időt eltölteni a kislányával, azonban ahogy telik az idő, rádöbben, hogy nem csak Lexie közelségére vágyik annyira. Georgeanne személyisége teljesen magával ragadja a férfit, a kérdés csupán az, hogy a nő képes-e megbocsájtani a korábbi sérelmekért?
 
A könyv talán egyetlen tanulsága, hogy bárki képes megállni a helyét a világban, ha megtalálja önmagát, és nem adja fel az álmait. Megmutatja, hogy a biztonságos családi háttér utáni vágyakozás még a leghidegebb szíveket is képes felolvasztani, és hogy mennyivel többet ér a szeretet, a gondoskodás, és a család az anyagi javaknál.

Részlet a regényből