Főkép2010. március 9-én mutatták be Andrew Lloyd Webber Love Never Dies című musicaljét, amely Az operaház fantomja folytatása. A történet továbbviszi az első rész gyönyörű történetét, melynek során a Fantom és Christie útjai újból keresztezik egymást.

Számomra lendületesebb és dallamosabb ez a lemez, mint az előző volt. A „The Coney Island Waltz” címet viseli az első dal, amely kellemes felvezetése a többi nótának, lendületes, és érzelmekkel teli. Ezt hallgatva elképzeli a hallgató, milyen fordulatos és eseményekkel teli előadás elébe is nézünk.
 
A „Heaven By The Sea”-t azonban inkább egy vígjátékban tudnám elképzelni. Az előző dal után valahogy kiesik abból a képből, amit elvártam és elképzeltem a lemezzel és a darabbal kapcsolatban.
A folytatás lehangoló volt, ugyanis az „Only For Him / Only For You” hasonló hangvételű, mint az előző nóta. Elképzelhetetlen számomra, hogyan illenek bele ezek egy olyan mű folytatásába, mint Az operaház fantomja.
 
A nagy vigasság után azonban beköszönt a drámaiság. A „The Aerie” a valódi felvezetése és folytatása a darabnak, ebben már érzékelhető a történet valódi komolysága és drámaisága.
 
A „’Til I Hear You Sing”-gel vezették fel és népszerűsítették a musicalt, amely nagyszerű választásnak bizonyult. Minden érzelem – a viszontlátás öröme és bánata – felfedezhető benne, ráadásul zeneileg is nagyszerű élményt nyújt.
A színészválasztás is dicséretet érdemel, hiszen a korábbi Fantom, Ramin Karimloo alakítja ismét a címszerepet, aki nagyszerűen tárja elénk a főszereplő valódi érzelmeit.
 
A párbeszédek megszínesítik a dalokat, ezt legjobban a „Christine Disembarks”-ban, valamint a „What a Dreadful Town!”-ban tapasztalhatjuk. Ha valaki csak egy kicsit is beszél angolul, megérti , hol jár a történet és a szereplők érzelmei is teljesen kitárulkoznak előtte.
 
A „Beneath a Moonless Sky” egy valódi érzelmekkel teli, szerelmes dal, a Fantom és Christine közös éneke. Érezhető a vonzódás és a távolságtartás a két főszereplő között, ezt hallgatva szinte látjuk magunk előtt, amint a sötét éjszakában újra találkozik a pár. A „’Til I Hear You Sing” után ez a második csúcspontja a lemeznek.
 
Az „Entr’acte” hasonlóan vezeti fel a második CDd dalait, mint a „Prologue”, itt azonban a drámaiságon túl már érzékelhető némi happy end is, mintha azt sugallná a hallgatónak, hogy a történet boldog véget ér.
 
A „Devil Take the Hindmost” a két rivális, Fantom és Christine férje, Raoul közti rivalizálást mutatja be, érezhető a feszültség a két férfi között, valamint az elszántság, amellyel mindketten megpróbálják meghódítani a szeretett nőt.
 
A „Before the Performance” a négy főszereplő (Fantom, Christine, Raoul, Gustave) közös dala. Felvezeti a darab befejezését, így kellőképpen érzelmes és megható. Hasonló hangvételű mint a „’Til I Hear You Sing”.
 
A lemez címadó dala, a „Love Never Dies” hűen tükrözi Christine szerelmi életének minden egyes szomorú és boldog pillanatát. Érzelmekkel teli, lírikus, valódi musicalbe illő nóta, amely tökéletesen beleillik a darabba, és joggal viseli színmű és a CD címét is.
 
Alapjában véve dinamikusnak mondható a lemez, rengeteg és sokféle érzelem tárul elénk. A drámaiság tökéletesen érzékelhető a dalokban, úgy, ahogyan azt elvárhatjuk Az operaház fantomja folytatásától.
Az első album azonban kétségkívül jobban sikerült, erről a lemezről csupán a slágeres, fülbemászó, tipikus musical dalok foghatják meg csupán a hallgatóság figyelmét.
 
Előadók:
The Phantom – Ramin Karimloo
Christine Daaé, Wife of Vicomte de Chagny – Sierra Boggess
Madame Giry – Sally Dexter
Raoul, Vicomte de Chagny – Joseph Millson
Meg Giry – Summer Strallen
Gustave – Charlie Manton
Fleck – Niamh Perry
Squelch – Adam Pearce
Gangle – Adam Jones
 
A lemezen elhangzó számok listája:
CD 1:
1. Prologue
2. The Coney Island Waltz
3. That’s the Place that You Ruined, You Fool!
4. Heaven by the Sea
5. Only For Him / Only For You
6. The Aerie
7. ’Til I Hear You Sing
8. Giry Confronts the Phantom / ’Til I Hear You Sing (Reprise)
9. Christine Disembarks
10. Arrival of the Trio – „Are You Ready to Begin?
11. What a Dreadful Town!
12. Look with Your Heart
13. Beneath a Moonless Sky
14. Once Upon Another Time
15. Mother Please, I’m Scared!
16. Dear Old Friend
17. Beautiful
18. The Beauty Underneath
19. The Phantom Confronts Christine
 
CD2:
1. Entr’acte
2. Why Does She Love Me?
3. Devil Take the Hindmost
4. Heaven by the Sea (Reprise)
5. Ladies … Gents!” / The Coney Island Waltz (Reprise)
6. Bathing Beauty
7. Mother, Did You Watch?
8. Before the Performance
9. Devil Take the Hindmost (quartet)
10. Love Never Dies
11. Ah Christine!...
12. Gustave, Gustave!...
13. Please Miss Giry, I Want to Go Back…