Főkép

A chicagoi post metalos srácok hangszereikkel a Kopaszi-gátnál izzítják a hétfő estét, előttük pedig a belga Crouch repíti a közönséget zenei magaslatokra.

 

A Russian Circles-t 2004-ben két gyermekkori barát, Mike Sullivan gitáros és Dave Turncrantz dobos alapította, Brian Cook, basszusgitáros pedig később, egy tagcserét követően csatlakozott hozzájuk. Nevüket egy jégkorongban használt szakkifejezés ihlette.

Az instrumentális zenét játszó együttes nyolcadik albuma, a Gnosis 2022. augusztus 19-én jelent meg, mely az ember és a természet kapcsolatát próbálja igazán sajátos módon érzékeltetni a hangszerek által, méghozzá úgy, hogy hangulatában magában foglalja jelen társadalmunk bizonytalanságát, ám egyben teret ad a személyes gondolatok szabadságának, azt hallgatójukra bízva.

A banda fellépése jó kis hétindítónak ígérkezik, ezért akik nem csak túlesni akarnak a hét első napján, azoknak biztos, hogy érdemes kicsit elmélyülni az együttes által pár órára életre keltett egyedi hangzásvilágban, mely a közönség számára igazi katarzis élményét ígéri.

 

 

Időpont: 2023. július 31. - Hétfő

Kapunyitás: 19.00

Heyszín: Dürer Kert

 

Jegyvásárlás