Főkép

Az eddigi hazai fellépéseik előzményei alapján biztosan hatalmas bulira számíthat mindenki, aki június 14-én este az Akvárium Klubba látogat. Hiszen, már csaknem harminc éve mozgatja meg rendületlenül a közönséget az írországi felmenőkkel büszkélkedő Dave King és felesége által vezetett hetes fogat, akik a kelta-punk vonalat képviselve több zenei stílus határvonalán egyensúlyozva, szinte már recept alapján „készítik el” bulijaikon az igazi parti hangulatot.

 

Tavaly kiadott hetedik studióalbumuk dalai mellett, a nemrég megjelent EP-jük eddig kiadatlan Til The Anarchy’s Restored címadó dalán kívül két korábbi klasszikus: a Drunken Lullabies és a What’s Left of the Flag is szerepel, de az este folyamán olyan régi slágerek is előkerülek majd, mint a If I Ever Leave This World Alive, a Drunken Lullaby, vagy a Devil’s Dance Floor.

 

Akik esetleg 2008-ban ott voltak a hazai egyik legnagyobb fellépésükön a Sziget nagyszínpadánál vagy akár bármelyik másik koncertjükön, azoknak nem kell őket bemutatni. Tehát, aki már ismeri a zenekart azért, aki meg nem, annak emiatt érdemes ellátogatnia egy igazán táncos estére holnap az Akvárium Klubba.

 

Dátum: Akvárium Klub, 2023. június 14., szerda

 

Bővebb információ erre: https://akvariumklub.hu/programok/flogging-molly/