Főkép

Tavalyi albuma megjelenése után június 7-én újra a Budapest Park színpadán lép fel Kanada egyik legnépszerűbb punk-rock zenekara, a Billy Talent.

 

A hazai fesztiválok visszajáró vendégei a Covid miatti lezárások után idén dupláznak a Budapest Parkban, hiszen tavaly bepótolták a 2020-ban elmaradt koncertjüket. A kanadai punk-rock együttes (Benjamin Kowalewicz, Ian D’Sa, Jon Gallant és Aaron Solowoniuk) kemény, ugyanakkor dallamos punk-rock zenéjével komoly rajongótábort gyűjtött maga köré világszerte. A Parkban egy egyáltalán nem átlagosnak kinéző szerda este olyan vendégekkel kiegészülve zenélnek majd, mint Frank Turner, a The Menzingers és a Sincere Engineer.

 

A banda egy torontói külvárosi katolikus iskolában ’93-ban Pezz néven állt össze, majd egy jogi vita után pár éve a kitalált filmkarakter után Billy Talentre változtatta nevét, és zenéjük azóta töretlenül hasít a hazai és nemzetközi slágerlistákon. Hat nagylemezük jelent meg, otthonukban több díjat is bezsebeltek, jelenleg pedig ismét világkörüli turnén vannak, ennek keretében látogatnak újra Magyarországra.

 

Tavalyi, Crisis of Faith című albumuk debütálásával egy időben segélyvonalak elérhetőségeit is megosztották a válságban lévő rajongóikkal, hogy ezzel is plusz lelki támaszt nyújtsanak a lezárások alatti nehéz időszakban. Tehát aki kíváncsi, milyen egy átlag feletti szerda este, annak nincs más dolga, mint a Budapest Park felé venni az irányt.

 

Jegyvásárlás és bővebb infó erre: https://www.livenation.hu/show/1401685/billy-talent/budapest/2023-06-07/hu