Főkép

Stand-upos elemekkel és – legismertebb dalukra építve – reptéri koncepcióval készül Korda György és Balázs Klári első Budapest Parkos koncertjére. Ezen a bulihelyszínen sokszor újgenerációs sztárok lépnek fel, de a házaspár otthonosan mozog a fiatal művészek által kedvelt színpadokon, ahogy azt évről évre megmutatják a Szigeten is.

 

A 84 éves Korda már 66 éve zenél, felesége, Balázs Klári 45 éve énekel. A sokadik generáció nő fel zenéiken, amelyeket a mostani fiatalok is imádnak. A közönség számíthat rá, hogy felcsendül tőlük a többi között a „Lady N”, a „Reptér” és a „Mamma Maria” is. Ráadásul többet újragondoltak erre az alkalomra, ahova formabontó műsorral, zenekarral és tánckarral érkeznek.

Kordék annyira lépést tartanak a korral, hogy még egy táncos Tik-Tok kihívást is indítottak, amelynek győztese velük együtt léphet színpadra az esti koncerten. Olyan sztárvendégekkel közösen énekelnek majd, mint Csonka András, Csordás Tibi, Puskás-Dallos Bogi és Peti, illetve Schoblocher Barbara.

 

A koncertre az utolsó jegyeket árulják, várhatóan teltházas lesz, a házaspár pályafutása egyik legemlékezetesebb koncertjére készül.

 

Helyszín:Budapest Park, 1095 Budapest, Fábián Juli tér 1.

Időpont: 2023.  május 4. csütörtök

 

Jegyvásárlás erre: https://www.budapestpark.hu/events/korda-ikon-korda-gyoergy-es-balazs-klari-20230504