Főkép

Az IRON MAIDEN Budapestre is elhozza Legacy Of The Beast elnevezésű turnéját.

 

Az IRON MAIDEN a turné indulása óta közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a 100.000 fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is Brazíliában.

A zenekar óriási sikerű Legacy Of The Beast turnéja rengeteg elismerést kapott nem csak a rajongóktól, akik látták a koncerteket, hanem a közéleti- és a zenei médiától is, például az angol Times rendkívüli shownak nevezte, „amely világszínvonalú játékkal párosul ... egy előadói és színpadi mesterkurzus.”

 

Steve Harris, a zenekar alapítójának és basszusgitárosának üzenete a rajongókhoz:

„Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy visszatérhetünk Budapestre. Rettentően várjuk, hogy a Legacy showt mindenkinek megmutathassuk, és újra találkozzunk a rajongóinkkal.”

 

Legacy Of The Beast turné látványvilágát és dalait a Maiden azonos nevű, ingyenes mobiljátéka ihlette, amely iOS és androidos formátumban is elérhető a www.ironmaiden.com/play oldalon.

 

Az IRON MAIDEN június 7-én érkezik új show-jával a GROUPAMA ARÉNÁBA. Előttük a Shinedown (Honlap) lép színpadra, az estét a Lord Of The Lost (Honlap) nyitja majd.

 

Jegyek november 15-től kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A hivatalos IRON MAIDEN rajongói klubtagok számára exkluzív elővásárlási lehetőség lesz a szokott módon.

 

Forrás és további infó:

www.ironmaiden.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu