Főkép

A Pearl Jam 2020 júniusában és júliusában egy tizenhárom állomásos európai turnén vesz részt. A zenekar nyári körútja június 23-án kezdődik Frankfurtban, és július 22-én ér véget Amszterdamban. A turné részeként a banda négy fesztiválon is fellép: a Lollapaloozán Stockholmban és Párizsban, a belga Rock Werchteren, valamint a londoni BST Hyde Park fesztiválon.

 

A Pearl Jam 2020-as európai turnéja olyan városokba is eljut, ahol hosszú évek óta nem léptek fel: mint például Frankfurtban 1992 óta, Budapesten 1996 óta, Zürichben 2000 óta nem volt koncertjük.

 

2015. október 22-én volt a Pearl Jam első koncertjének 25 éves évfordulója. Azóta tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert - és az azt követő bootleg kiadások -, továbbá világszerte több mint 85 millió eladott album köthető a nevükhöz - és a zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében. 2017-ben beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.

 

Budapest végre része lesz ennek az európai turnénak, a Pearl Jam 2020. július 15-én lép fel a Budapest Arénában! Előzenekar a White Reaper.

 

A budapesti koncertre a belépők december 7-én 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

A Pearl Jam 12 napja:

Az ünnepi időszak megkezdéseként, a Ten Club elindította “12 Days of Pearl Jam” címmel új játszási listáját, aminek keretén belül 12 Pearl Jam karácsonyi dal lesz elérhető - először csak digitális formában és a Spotify ünnepi dalkínálatában.

 

Pearl Jam

2020. július 15.

Budapest Sportaréna

                                                                      

Forrás és további részletek:

www.pearljam.com

www.livenation.hu