Főkép

Szeptember 16-17-én ismét megrendezésre került Magyarország legrégebbi, legnagyobb és legnívósabb sci-fi találkozója a Fővárosi Művelődési Házban!

Nemcsak a köztudatban lévő neves sci-fi irodalmi díjátadók kerülnek megrendezésre, hanem Magyarországon először az 501-es légió tiszteletbeli tagokat is avat a rendezvényen. Az érdekes és izgalmas előadások mellett, cosplay versennyel, külföldi és belföldi cosplayer sztárokal, sci-fi workshopokkal is kedveskedek a látogatóknak, valamint elgurul a rendezvényre KITT is, a Knight Rider fantasztikus autócsodája.

Ezen a találkozón rendezik meg a Közép-Európai 501-es Légiók és a Lázadó Légiók találkozóját, berendezik a Császár tróntermét, Jabba palotáját, Mos Eisley kantináját és sok más jelenet díszletét a Star Wars világából. A fiatalabbak padavanként megtanulhatnak fénykardal vívni a Jedi oktatóktól és ki is próbálhatják tudásukat Darth Vader, Darth Maul és a sithek ellen, az idősebbek kőkemény Birodalmi Rohamosztagos képzésen vehetnek részt és gyakorolhatják a filmjelenetek hangalámondását a Star Wars valódi magyar szinkronszinészeivel. Ezzel együtt számos meglepetésvendéggel kedveskednek a Star Warsból, hiszen megtartják a Star Wars 40. születésnapját is, amire 40 programmal készülnek, előadásokkal, kiállításokkal és interaktív játékokkal.

A Csillagkapu 20. szülinapját, valamint a Stargate Command Hungarian Site ötödik születésnapját is megünnepelésre kerül egy fantasztikus szombat esti bulival. A rendezvényen láthatjátok a csapat új, még készülőben lévő csillagkapuját, a folyamatosan bővülő kiállítást és egyéb installációkat a sorozatból. A fegyverimádóknak pedig célbalövési lehetőség várja lasertag fegyverekkel. Találkozhattok neves szinkronszínészekkel a sorozatból, és kipróbálhatjátok magatokat a szinkronizáló versenyben is.

Bővebb információk folyamatosan, kövessétek az esemény oldalát a 37. HungaroCon 2017. szeptember 16-17. eseményoldalon és a www.hungarocon.hu oldalon!