Főkép

avagy az Ekultura.hu Kulturális Alapítvány a májusi PlayKid-en

 

Nem is olyan régen, ahhoz kértünk segítséget, hogy Gandalf egyik mágustársát a jó oldalon tartsuk. A jelek szerint ez sikerült, legalábbis amikor utoljára láttuk Szarumánt, éppen egy könyvet olvasott. Köszönet érte mindenkinek!

 

Számunkra is meglepő módon nem sokkal ezután egy másik idős ember kopogtatott be hozzánk, akinek szintén segítségre van szüksége. A Csillagok háborújából ismerős Obi-Wan Kenobi, fehérszakállas kiadásban (IV-VI. részek idejéből) azért jött el hozzánk, mert érthetetlen módon gyengül az ereje. Hogy ez magas korának, vagy a sith-ek mesterkedésének köszönhető, még nem világos számára, de még bőven akad tennivalója (hiszen ki tudja, nem kell-e besegítenie a harmadik trilógiában), ezért nem hagyhatja el magát.

 

Ha segíteni szeretnél neki visszanyerni az erejét, hozz magaddal egy könyvet 2014. május 24-25-én a Millenárisra (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.), hogy bebizonyítsuk, közös erővel, és megfelelő tudással minden elkallódott ember megmenthető, de legalább rávehető az olvasásra!

 

 

Keresd a PlayKid területén Obi-Wan Kenobit, és adományozz neki egy könyvet!

  

Az így összegyűlt könyveket az öreg jedi – miután az erő segítségével magába szívta belőlük a tudást – az Ekultura.hu Kulturális Alapítványnak adja tovább, ami eljuttatja azokat a rászorulókhoz.

 

Az alapítványról, az eddig összegyűjtött könyvek sorsáról bővebben az alábbi weboldalon:

http://www.ekultura.hu/meta/sorozat/alapitvanyi-hirek/2

 

vagy az alapítvány facebook oldalán tájékozódhatsz:

https://www.facebook.com/ekultura.hu.alapitvany

 

 A rendezvény honlapja: PlayKid