Főkép

A tavalyi, jó hangulatú és pozitív visszhangot kapott, különleges vendégeket és Hollywood Rose köntösbe bújtatott Guns N` Roses dalokat rejtő este után a zenekar idén ismét megrendezi az akusztikus karácsonyi koncertet.

 

A vendégek ezúttal is a hazai zenei élet nagyon változatos hangi adottságokkal rendelkező énekesei lesznek, akik egy-egy Guns dalhoz fényét emelik majd közreműködésükkel. Fellép Kowalsky a Kowalsky meg a Vega frontembere és Szekeres András a Junkies-ból. Erre az estére a Subscribe karakteres hangú énekese, Csongor Bálint, a felvidéki Rómeó Vérzik-ből Kovács Koppány és a Superbutt énekese, Vörös András is csatlakozik a Hollywood Rose-hoz, hogy akusztikus hangszerelésben adjanak elő Guns N` Roses dalokat.

 

A zenekar tavaly a Petőfi Rádió Akusztik című műsorának vendége volt, akkor így hangzott az egyik legkedveltebb Guns dal, a Welcome To The Jungle, az ő előadásukban: http://www.youtube.com/watch?v=P-DpfpIn-eI

 

Az este folyamán Hollywood Rose dalok is ismét csendes hangnemre váltanak, így biztosan játszani fogják majd ezt a saját dalukat is (Szedjetek szét): http://www.youtube.com/watch?v=CidNf2ZtjbE

 

A Hollywood Rose októberben nagyszabású 10 éves születésnapi koncertet adott a Petőfi Csarnokban. Az eseményről felvétel is készült, melynek anyaga DVD formájában az akusztikus esten jelenik meg.

A Gödörben emellett Vilkónak, a zenekar gitárosának a közelmúltban megjelent könyve is kapható lesz, amely a zenész és példaképe, a Guns N` Roses különös kapcsolódása bontakozik ki az olvasók számára.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/184021611752382/

 

Hely: Gödör Klub, 1081, Budapest, Király utca 8-10. 

Beugró: 1500 Ft

Dátum: 2013.12.17., kedd

Kapu: 19:00

Kezdés: 21:00

 

Jegyek december 1.-jétől válthatóak a Gödör Klub pénztárában.

 

Forrás és további infók:

http://www.hollywoodrose.hu

https://www.facebook.com/hollywoodrose

http://www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary

 

Kapcsolódó írásaink: http://www.ekultura.hu/meta/szerzok/hollywood-rose