Főkép

A KEDD Animációs Stúdió 26 részes Bogyó és Babóca sorozatának elkészült várva-várt angol változata, a Berry and Dolly. A már jól ismert szereplők hangját Becca Laidler angol színésznő kölcsönözte. A Berry and Dolly premierjét június 14-én tartották a stúdió Youtube csatornáján, ahol minden nap újabb epizódot nézhetnek meg rajongóink!

 

KEDDnetwork — A KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornája

 

A KEDDnetwork nemzetközi hálózat, amely a YouTube kiemelt partnere, főleg a kisgyerekeket, az iskolás és fiatal felnőtt korosztályt szólítja meg, számukra nyújt minőségi, izgalmas online közösségi felületet, amely a különleges, keresett és nagyon szeretett alkotások gyűjtőhelye.

Csatornánk kiemelt tartalmai közé tartozik a Bogyó és Babóca sorozat, melyet magyarul, románul, csehül, szerbül és szlovénul vetítünk. Egyik legfontosabb partnerünk a Kecskemétfilm (Magyar népmesék, Mesék Mátyás királyról, Leo és Fred), és a C.A.K.Ó. Stúdió (homok- és gyurmaanimációk). Megtekinthetőek csatornánkon M. Tóth Géza, a KEDD Animációs Stúdió vezetőjének egyedi alkotásai is.

 

No meg június 14-től a Berry and Dolly sorozat darabjai, a játékos nyelvtanulás lehetőségét kínálva a legkisebbek számára.

 

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=ppojvgASiDY

 

Részletek:

http://www.youtube.com/watch?v=4RmLQEkvTV4&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=0hxhUFnUeJQ

 

Forrás: www.keddshop.hu