Főkép

Nagy sikerrel zajlott május 12-én vasárnap a III. Aegon – KEDD Országos Rajzfilmünnep az ország 37 városában. A vetítések mellett színes programokkal várták a résztvevőket, több helyszínen zajlott rajzfilmkészítés, vetélkedő, rajzverseny, kvízek.

 

„Teltház volt a Savaria mozi kistermében az idei Rajzfilmünnepen. A magyar animációs filmek mellett játszóház és táncház is várta az apróságokat és szüleiket.”

Tvszombathely.hu, Szombathely

http://www.tvszombathely.hu/hirek/rajzfilmunnep-a-moziban-20130513

 

„A rajzfilmekért délelőtt és délután is hosszú sorban várakoztak a nézők, a szabadidő és konferencia központ előterében logikai  és ügyességi játékok, ugrálóvár, arcfestés és rajzolás fogadta a gyerekeket.”

Veol.hu, Balatonfüred

http://veol.hu/hirek/rajzfilmunnep-mozizas-ingyen-vagy-kedvezmenyesen-1542971

 

„Igazi gyerekparadicsom várta a kisgyermekes családokat a Tisza Moziban, ahol a III. AEGON-KEDD Országos Rajzfilmünnep keretében maratoni filmvetítéseket tartottak.

A rajzfilmeken kívül légvár és kézműves foglalkozás is várta gyermekeket. Mind a programok, mind a helyszín mind garancia volt a tartalmas családi kikapcsolódásra.”

Erikanet.hu, Szolnok

http://www.erikanet.hu/oldal.php?menupont_id=6631&cikk_id=34247

 

„A rendezvény lényege, hogy együtt mozizzon a család!”

Gyulai Hírlap

 

„Egész nap jelmezes fotózással is várták a szegedieket.”

Szeged.hu

http://szeged.hu/hirek/18134-rajzfilmunnep-lesz-a-belvarosi-moziban.html

 

Rajzpályázat

 

Az Aegon – KEDD Országos Rajzfilmünnep alkalmából meghirdetett rajzpályázatára még mindig várjuk a nevezéseket, melynek leadási határideje június 10!

Rajzold le, hogyan képzeled Pixit, akit meseíró pályázatunk első helyezettje, Czenner Gergely álmodott meg. Rajzpályázatunk nyertesének figuráját a KEDD Animációs Stúdióban életre keltjük, rövid animáció születik majd belőle. Sőt pólón, matricán is megjelenik, amit a www.keddshop.hu-n lehet megrendelni vagy a  KEDDshopban megvásárolni. A győztesnek a KEDD pólón, matricán kívül értékes KEDDshop–AEGON ajándékcsomag lesz jutalma.

A rajzokat június 10-ig várjuk honlapunkra.

Ceruzákkal elő!

 

Forrás:

www.keddshop.hu

www.rajzfilmunnep.hu