Főkép

Az Irie Maffia kis klubokból indult, és hétéves története során európai fesztiválokig jutott. Koncertezett a szomszédos országokban, de biográfiáját olaszországi, lengyelországi, hollandiai és franciaországi fellépések is színesítik. Idehaza évek óta valamennyi jelentős fesztiválon nagyszínpados fellépő a tizenkét fős zenekar. Stílusában hiphop-, rock- és reggae-elemeket is felvonultat, s tagjai között olyan, magának ma már egyénileg is nevet szerzett művészt is találunk, mint a ghánai-magyar énekesnő, Sena.

Az Irie Maffiáról köztudott, hogy nagyon ért a fesztiválok közönségének megtáncoltatásához. Vajon ezúttal azt láthatja majd az együttes, hogy mi történik egy elegáns helyen, ahol máskor nemigen ugrál fel a hallgatóság a helyéről? A helyszín színházi jellege a műsor összeállítása mellett az előadók öltözetében és a színpadi látványvilágban is meghatározó szerepet játszik. A koncert a nyári fesztiválszezon zárása, egyben az új Irie Maffia-lemez elkészítése előtti visszavonulás utolsó nagyszabású fellépése lesz, amelyet egészen különleges pillanatok fognak fűszerezni.

Időpont: 2012. október 6. 20:00 - 22:00
Helyszín: Fesztivál Színház

Vendégek: Fatima, Török Ádám és az Akkezdet Phiai
Közreműködik: Sena Dagadu - ének, rap, spoken word, Kéri András (MC Columbo) - ének, vokál, ragga, rap, Busa István (Busamann) - ének, vokál, rap, Élő Márton (Dermot) - harsona, Horváth Gáspár (Jumo Daddy) - billentyűk, Havas Miklós (Doktor úr) - basszusgitár, Szekér Ádám - gitár, Dési Tamás - dob, Meggyes Ádám (Mézi) - trombita, Oláh Antal (Zsömi) - ütőhangszerek, Baranyai Ákos (DJ Future) - szkreccs


Jegyárak: 2500, 3200, 3900 Ft

Forrás és részletek: www.mupa.hu