Főképszeptember 4. (kedd)
20:00 Kéknyúl Trió feat. Andrew Hefler

"Mivel a Hammond egy nehéz hangszer, zenekart alapítottak a szállítására", olvashatjuk a Kéknyúl együttes profilján. Kíváncsian várjuk! Most ráadásul trió-felállásban és Andrew Hefler közreműködésével hallgathatjuk a zenekar muzsikáját…
Belépő: 500 Ft

szeptember 5. (szerda) 20:00 Bíró Eszter & Falusi Mariann koncert: „Egy kicsit ide, egy kicsit oda”
Két művész, két külön történet, kétféle megközelítés, mégis van, ami közös. Ezt ígéri Bíró Eszter és Falusi Mariann Egy kicsit ide, egy kicsit oda c. előadása. Szeptember 5-én a KOBUCI kertben.
Belépő: 800 Ft

szeptember 6. (csütörtök)
19:00 TÁNCHÁZ

"Bivaly Zenekar: vonós népzene
Csürrentő Együttes: moldvai népzene"
Belépő: 400 Ft

szeptember 7. (péntek)
20:00 We Are Rockstars

Izgalmas elektro-indie-pop-rock a legjavából, brit receptre, magyar zenészektől. A We Are Rockstars nevű, szépen lassan egyre nagyobb hírnévre szert tevő formáció lép fel a KOBUCI kertben szeptember 7-én. Erre (is) érdemes odafigyelni!
Belépő: 500 Ft

szeptember 8. (szombat)
20:00 Harcsa Veronika Quartet

Énekesként és közreműködőként az Erik Sumo Bandet, színházakat, filmeket megjárt jazzénekesnő, Harcsa Veronika és quartetje szeptember 8-án (a 2012-es szezonban utoljára) ismét ellátogat a KOBUCI kertbe.
Belépő: 800 Ft

szeptember 9. (vasárnap)
MAGYAR DAL NAPJA

A KOBUCI kert minden nyáron gyermek- és világzenei koncertektől hangos. Nem is kérdés tehát, hogy az idei Magyar Dal Napján is együtt mulathat apraja-nagyja a Zichy-udvarban. Míg a délelőtt a családoké, a délutánt és estét neves nép-, illetve világzenei formációk előadása színesíti. Ráadásul, folytatva a tavaly megkezdett hagyományt, ezúttal is egy külföldi, ám magyarul tökéletesen beszélő, nagyszerű zenész lesz a nap házigazdája: az osztrák illetőségű Ripoff Raskolnikov bluesgitáros és -énekes néhány dal erejéig be is segít a délutáni fellépők koncertjeibe...
10:30 Kolompos Együttes
12:00 Gryllus Vilmos
13:30 Szalonna és bandája
15:00 Szabó Balázs Bandája
16:30 Budapest Nufolk Revolution
18:00 Napra
19:30 Besh o droM
21:00 Ferenczi György és a Rackajam

Házigazda: Ripoff Raskolnikov (A)
Belépő egész nap: 1000 Ft

Forrás és további információ: Kobuci kert