FőképElszántság, elkötelezettség, hideg élelem és a folyadékpótlás biztosítása: a Hegy’re vágyók alapfelszerelése a következő napokban. Összesen, jegyirodánként 999 db szuperkedvezményes, 16 500 forintos fesztiválbelépőre az ország 4 jegyirodájában tehetett szert bárki, aki elég szemfüles és gyors volt. Az akciós árú jegykontingensből mára csupán néhány tucat maradt Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán – az utolsó darabokért elszánt fesztiválozók tömege indult meg és táborozott le az elárusítóhelyek előtt. Ha ez így folytatódik, hamarosan útlezárásokra számíthatunk a jegyirodák környékén.

Hosszú, tömött sorokban kígyóznak a Hegyalja fanatikusai Miskolcon, Nyíregyházán és Debrecenben, a kijelölt jegyirodák előtt: mindenki az utolsó lehetőséget akarja megragadni, hogy övé lehessen egy, a városonként mindössze 999 darabos Hegy’ bérlet készletből, amit már jelentősen megcsapoltak a megzenésített nyaralásra vágyók. Így már csak pár utolsó kedvezményes belépő vár a szerencsés vásárlókra, akik időben érkeznek. Akiknek már sikerült beszerezniük a jegyüket, így nyilatkoztak: „Eddig a vizsgákra készültem, nem volt időm a bérletemet intézni, szerencse, hogy ezt a 999-es bérletakciót még éppen elcsíptük” – mondta egy huszonéves fiú, a jegyirodából kilépve. „A barátnőmnek és magamnak vettem bérletet. A barátaimnak már rég megvan a belépőjük, untam már, hogy minden nap azt hallgattam, hogy intézzem már, mert el fog fogyni. Majdnem le is csúsztam róla, de végre megvan, idén Parov Stelarral, az Enter Shikarival és Everlasttal nyaralunk Tokajban. Már csak egy hét.”

A szuperakciós belépőkért nem véletlenül nagy a küzdelem, hiszen mindenki szeretné élőben látni a poplegenda Alphaville-t, a Stereo MCs-t, a fémvilág legdögösebb énekesnőjét kiállító Arch Enemy-t, a Sonata Arctica-t, a Biohazardot, a kanadai rockoroszlán Danko Jonest, és a hazai legjobbakat, köztük a különleges, Big Band Special programmal érkező Kowalsky meg a Vegát, a Csík Zenekart, a 30Y-t, az Irie Maffiát, és a A 999-es Hegy’ Bérlet Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán elérhető, amíg a 999 darabos készlet tart. Az akcióban résztvevő jegyértékesítési pontok a Hegyalja Fesztivál weboldalán, a Jegyek menüpontban találhatók.

A HEGY’ 999 AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ JEGYÉRTÉKESÍTŐK
NYÍREGYHÁZA

Ticket Line Jegyiroda | Nyíregyháza, Szarvas u. 1-3., 9 emelet | +3670892913 | www.ticketline.hu | H-P: 09:00-17:00

DEBRECEN
Rock-Ness | Debrecen, Vár u.10/c | +3652314690 | H-P: 09:00-17:00
Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. | Debrecen, Simonffy u. 21. | +52532670 | H-P 10:00-18:00

MISKOLC
Hun-Travel Utazási Iroda | Miskolc, Széchenyi u. 84. | +364642890 | huntravel@gmail.com | H-P: 09:00-18.00, Sz: 09:30-13:00

BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁL – A SZERENCSÉS TIZENHÁRMAS   
A Hegy` az a hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindkettőt megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak. Július 18-22. között, 13. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Ha unod már a semmibe tartó világvége jóslatokat, ott a helyed a Lucky 13 Hegy`en, hiszen a 13. garantáltan életed legszerencsésebb Hegyalja Fesztiválja lesz.
A 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon mindenki ott lesz, aki számít: Rakamaz-Tokaj az elmúlt 13 év alatt az egyetemisták, a menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozóhelyévé vált. De persze a keleti oldal legnagyobb nyári fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépők mellett idén is itt lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon együtt készítheted a halászlét, vagy együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel. De sőt, a Lucky 13 Hegy`en idén még az is megtörténhet, hogy főzhetsz annak a fellépőnek vagy akár annak a srácnak / lánynak, akit az elmúlt években csak messziről istenítettél.
Több mint 200 fellépő, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. A megzenésített nyaralás Rakamaz-Tokajban a színpadokon és a színpadok előtt is vár.
Hegy’ Lucky 13: a te szerencseszámod, a te zenéid, a te nyaralásod.

Forrás és további információ:
www.hegyaljafesztival.hu
www.facebook.com/hegyaljafesztival
http://www.youtube.com/hegyaljafesztival