FőképMinden korosztály számára, 1-től 99 évig  készülünk programokkal. Ízelítőként annyit elárulhatunk, hogy a fellépők és programok között lesz népszerű gyerekzenekar és bábelőadás, világzenei koncert, a hatvanas-hetvenes évek csodálatos táncrelikviáit újraélesztő funky zenekar,  stand-up  előadás és az egyik legkiemelkedőbb magyar énekes, aki számos generációnak szerzett már örömet dalaival.
 
Az egész napos programok között található ösztöndíjbörze, CV ambulancia, álláskeresési tanácsadás,  Unicef kiállítás a gyermekszegénységről, toleranciatréning, városi kertészkedéssel és befőzéssel kapcsolatos tippek, ötletek. Bemutatkoznak az Európai Unióval foglalkozó szervezetek, és egy kiállítás keretében arra a kérdésre is keressük a választ mi lenne, ha nem lenne EU.
 
A gyerekeket  14.00 órától várjuk  ugráló várral, fa gyermekjátékokkal, Lego és Kompan játszósarokkal, ökodizájn gyermek workshoppal,  kézműves foglalkozásokkal.

Programok:
14:00 Megnyitó
14:15 Romungro Boys Gipsy Band
14:45 50+ táncterápia
15:00 Köszöntő beszédek
15:15 Kiskalász zenekar gyermekkoncertje
16:15 Mimó és Csipek, interaktív mesedarab
17:00 Qualitons
18:00 Beszélgetés Cserhalmi Sárával és Cserhalmi Györggyel
19:00 Maszkura és a tücsökraj
20:00 Morningdeer koncert
20:00 Meddig vagyok?! Esztergályos Cecília stand-up műsora az Európa Pontban
21:00 Kovács Kati és zenekara koncert
 
Egész nap a Millenáris parkban és az Európa Pontban:
Ökodizájn workshop, kézműves foglalkozások, kiállítások, ösztöndíj lehetőségek, közös gerilla kertészkedés, stand-up show, játékok, ugráló vár, CV ambulancia, és Erasmus falu

Műsorvezetők: McMenemy Márk és Gyárfás Dorka
A programokról további információ: www.facebook.hu/europapont
 
A belépés ingyenes!
A programok eső esetén is megrendezésre kerülnek a B épületben!

Forrás: www.millenaris.hu