Főkép2012. március 30. – április 1. között új helyszínen, immáron 16. alkalommal kerül megrendezésre az Épített Motorok és Autók Találkozója (EMAT). A rendezők ezúttal nem csak a nappali, hanem a szombat esti programról is gondoskodnak. A hivatalos Afterparty március 31-én este nyolckor veszi kezdetét a Barba Negra Music Clubban. Az élőzenéről három zenekar gondoskodik, ráadásként DJ Tomi és DJ Erik szórakoztatja a nagyérdeműt. Némi infó a fellépő zenekarokról.

Los Vegas
„Ez arról szól, hogy megjelent a Los Vegas első albuma, ami olyan, mint a jó whisky: már az elején kellemesen végigkarcolja az ember torkát, ahogy lecsúszik, és az utóíze miatt újra és újra fenékig hajtjuk a poharat. Nem beszélve arról, hogy az album összes számában felfedezünk valami újat, akárcsak a jó bourbon egy-egy újabb kortyában.”
Bauman Tamás – ekultura.hu

ÜZLETEMBERS
„A nagy öregek, akiket a mi bátyáink hallgattak, mi pedig csak áhítattal emlegettünk BTO, Bad Company, ZZ Top, Led Zeppelin, Slade, Nazareth, stb. – (tudod jól kik tartoztak még ide ne kelljen felsorolnom) – szóval egyszer csak elkezdtek előmászni a húrok közül, (mit előmászni – elementáris erővel rontottak rá a környék romantikus sorozatokat bámuló közönségére!) Aztán jött a következő próba, meg a megint következő próba és egyszer csak kellett egy banda...”
„ahhoz hogy kellően motivált legyen a csapat, nem kell más csak egy jó hely a 70-es 80-as évek rock zenéjét szerető, élvező és tisztelő közönség, és ha van, rá mód egy kis áldomás!”
www.uzletembers.hu

MAGOR

Ízelítőnek íme a zenekar második videóklipje.

Kapunyitás: 2012. március 31. 20:00
Belépő: 1200 Ft

Forrás és bővebb információs: www.barbanegra.hu és www.losvegas.hu