FőképImmáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Hangfoglalás szeptember 30. és október 2 között. Ahogy az elmúlt években, idén is a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnokában lesz Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei demonstrációja. A 8000 négyzetméteren 100 kiállító mutatja meg, hol is tart 2011-ben a hang-, a fény-, a színpad-, a színház- és stúdiótechnika. A 3 nap alatt több mint 270 zenei esemény lesz. Minden program ingyenes.

Több tízezer hangszert, köztük pengetőst, fúvóst, billentyűst és ütőst lehet kipróbálni idén is a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban szeptember 30. és október 2. között. A Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett monumentális rendezvényen bemutatkozik a világ legmodernebb hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikája is.
Ahogy korábban, most is kizárólag az `A` csarnokban lesznek a hangszercsodák, a koncertek a `C` csarnokban felállított négy színpadon követik egymást. Összesen 270 zenei program várható, köztük dedikálások, közönségtalálkozók, élő fellépések. Zenél többek közt az Anti Fitness Club, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Jamie Winchester, a Szabó Balázs Band, a Wasabi Kht. és a Kiss Forever Band. A koncerteket a hangfoglalasonline.hu oldalon élőben közvetítik a szervezők.
A 3 nap alatt az összes program ingyenesen látogatható.

Forrás és további információ: www.hangfoglalasonline.hu