Főkép

Április 2. és 4. között lesz látható hazánkban az elmúlt évek egyik leglátványosabb showja, a Séta a Dinoszauruszokkal.

A produkció a 2007-es ausztráliai premier után rögtön megkezdte diadalútját, a világon mindenhol teltházakkal fut, ami nem is csoda, hiszen nagyon kevés előadás tudta a szórakoztatást és az ismeretterjesztést ennyire tökéletesen párosítani – ráadásul teszi mindezt életnagyságú, teljesen valósághű dinoszauruszokkal.

Budapest sem jelent kivételt a sikerszériában, az óriási érdeklődésre való tekintettel egy újabb előadást kellett betenni a programba!

Örömmel jelentjük be, hogy április 4-én vasárnap, 19 órai kezdettel is megtekinthető lesz a Séta a Dinoszauruszokkal show a Budapest Sportarénában, így aki már nem kapott az eredetileg meghirdetett 6 előadás valamelyikére jegyet, az a hetedikre újra megpróbálhatja.

A 6 budapesti show többsége teltházas, ezért döntött úgy a Live Nation Hungary, hogy kielégítve a felmerült igényeket még egy előadással örvendezteti meg az érdeklődőket.
Azonban a kereslet jelenleg olyan nagy, hogy várhatóan az új előadás is teltházas lesz, ezért igencsak igyekeznie kell annak, aki szeretné élőben látni ezt a gigantikus produkciót, megismerve a dinoszauruszok világát.

A jegyek a 7. előadásra ma 10 órától már kaphatók a Ticket Expressben és az Eventim országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.
A belépők, mint az eddigi előadásokra is, 4.900,- és 13.400,- forint közötti áron, 5 különböző árkategóriában vásárolhatók meg.

Forrás és további információk:
www.livenation.hu
www.dinosaurlive.com