FőképA Guns ’N Roses, az AC/DC, a Deep Purple és a The Cult azon slágerei elevenednek meg ezen a pénteki estén, melyekkel a fenti csapatok világhírűek lettek, s kiknek dalait ma is milliók éneklik és játsszák világszerte. Magyarországon leghitelesebben a Hollywood Rose, az AB/CD, a Cry Free és a Cultus teszi mindezt.

Szerencsés az, aki jelen volt pár évvel korábban a Guns ’N Roses-on vagy a közelmúltban a teltházas AC/DC-n, a Deep Purple koncerten, vagy épp Jon Lord önálló fellépésén. A XXI. században a legnagyobb rocklegendák dalait azonban csak elvétve, vagy sajnos már egyáltalán nem élvezhetik a rajongók élőben. Ennek ellenére a helyzet mégsem elkeserítő, hiszen többek között hazánkban is szinte egymás után alakulnak a különböző tribute csapatok, akik azt a célt tűzik ki maguk elé, hogy önmaguk és a közönség szórakoztatására továbbviszik a nagyok örökségét és játsszák dalaikat.

A számos tribute csapat közül mára már körvonalazódni látszik egy olyan réteg, amelyik ilyen-olyan szempontból kiemelkedik a sorból. A Diesel klubban fellépő négy banda a legjobbak közé tartozik.

Az este folyamán a zenekarok több különlegességgel is készülnek. Az AB/CD például elhozza majd az ágyúját és lesz kivetítő is, hogy mindezekkel még látványosabbá váljon az este! A fenti csapatok – nem csak hazánkban - már számtalanszor bizonyították, hogy méltóak annak az örökségnek a megőrzésére és ápolására, amelyet képviselnek, s nem lesz ez másképp a Dieselben sem, ahol a klasszikus rock zene legnagyobb slágereit szólaltatja majd meg az AB/CD mellett a Hollywood Rose, a Cry Free és a Cultus.

Vendégzenészeket is köszönthetünk majd a színpadon: Nagy Dávid (Pokolgép, Kényes Foltok), Csányi Szabolcs (Black-Out, Kényes Foltok), Bánfalvi Sándor (Ákos, Kényes Foltok), Vörös Gábor (Omen, Meltdown, Ganxsta), Hirleman Bertalan és Magasvári Viktor (Beatrice).

TRIBUTE TO MASTERS OF ROCK FESTIVAL
Hollywood Rose – AB/CD – Cry Free – Cultus + meglepetés vendégek
Hely
: Diesel Klub
Cím: 1101, Budapest, X. kerület, Népligeti út 2.
Idő: 2010. február 26., péntek
Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 19:45
Beugró:
Elővételben: 2000 HUF
A helyszínen: 2500 HUF
Elővételi hely: Hammer Zenebarlang

Még több infó és hallgatnivaló:
http://www.hollywoodrose.hu/
http://www.ab-cd.hu
http://www.cryfree.hu
http://cultus.hu/
http://dieselclub.hu/