FőképA csodálatos hangú énekesre hamar felfigyeltek, 1964-ben már lemezszerződése volt, egy évvel később pedig a híres Ed Sullivan showban lépett fel – ami egyenes út volt az első slágerlista vezető dalhoz: „It’s Not Unusual azóta is kihagyhatatlan nem csupán a koncertek programjából, de a legtöbb rádió és házibuli zenetárából is.

A nyolcvanas években rádöbbent, hogy válaszút elé érkezett. Bár még több évtizedig bérelt helye lehet Las Vegas műsoraiban, de a világ többi részén hamar nosztalgia előadó szerepében találja magát, ha nem vált és nem talál ki valamit, amivel 40 felett az MTV közönségét is megnyeri.
Ebből a gondolatból született az Art Of Noise együttessel és Prince-szel közös munkája, a Kiss. A 90-es években is új lendületet kapott karrierje, olyan slágerek kerültek ki a keze alól, mint az If I Only Knew, vagy az utóbbi évtized legtöbbet játszott kislemeze, a Sexbomb. Pályafutása alatt rengeteg zenésszel és énekessel lépett fel együtt, Luciano Pavarottitól Robbie Williamsig, Elvis Presleytől a Cardigansig.

Az előadásra a legendás énekes csak aznap érkezik hazánkba, hiszen előtte lévő este még a prágai közönséget bűvöli majd el, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy a szokott formáját hozva és a legnagyobb slágereit előadva lázba hozza a magyar rajongókat!
 
A 250 négyzetméteres színpadon a wales-i csoda mellett a 8 fős zenekar és 3 vokalista hölgy is szerephez jut. Az előadást videókivetítőkkel is színesítik.
 
Az estét Florence Rawlings műsora nyitja és fél kilenc táján lép színpadra a HANG: Tom Jones.
 
A műsor legnagyobb részét természetesen közismert slágerei teszik majd ki, így mindenki újra bulizhat legkedvesebb dalaira: Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Green Green Grass Of Home, Kiss vagy a Sexbomb mindenképpen elhangzik majd a műsorban.

Forrás és további info:www.tomjones.com
www.livenation.hu