Főkép


12., szombat  

11.00 Bartos Erika vetítéssel egybekötött mesedélelőttje Bogyó és Babóca történetekkel.

14., hétfő  
17.00 Főpróba – a hónap színházi bemutatója. Beszélgetés a Radnóti Színház Radnóti estjéről és a színház új évadjáról. Csáki Judit vendége Bálint András színművész, a Radnóti Színház igazgatója.

15., kedd  
19.00 A Dohány utcai zsinagóga című, angol-magyar nyelvű album bemutatója és a könyv fotóiból összeállított kiállítás megnyitója. Regős Lászlóval, a kötet szerzőjével Nagy György, a Magyar Televízió szerkesztője, műsorvezetője beszélget. Közreműködik Fröhlich Róbert, a Dohány utcai zsinagóga főrabbija. Házigazda az Alexandra Kiadó.

17., csütörtök 
19.00 Mi kell a nőnek? Lévai Katalin aranycsapata. Vendég Kállay Bori színművész.

18., péntek  
18.00 Hölgyklub - Tomana Györgyi a 99 éves Búza Barna szobrászművésszel beszélget.

24., csütörtök 
17.00 Horváth Éva és Szepesi Dóra Boldog szülő, boldog gyermek című életmód-tanácsadó és receptkönyvének bemutatója. A szerzőkkel Aschenbrenner Eti beszélget. Közreműködnek továbbá Márki Anita, Szmolinka Eszter, Huszár Ildikó és Jakus Orsolya, a kötetben megszólaló édesanyák. Házigazda a Bioenergetic Kiadó.

25., péntek  
17.00 Galaktika klub - Antal József Justitia című könyvének bemutatója. A kötetről Antal József íróval Csordás Attila, a Galaktika magazin kommunikációs vezetője beszélget. Téma: szépirodalom és science-fiction, nők, igazság és vakság az irodalomban. Házigazda a Metropolis Media Kiadó.

26., szombat  
11.00 Az erdő bajnoka – Tündüs Manó bábszínháza.

29., kedd  
19.00 Jankovics Éva Az ötödik napon című naplóregényének bemutatója. A szerzővel Kőrössi P. József beszélget. Házigazda a Noran 2004 Kiadó.

30., szerda  
17.30 A SpringMed Kiadó természetgyógyászati sorozatában megjelenő a Homeopátia és a várandós nő című könyv bemutatója. Közreműködik Dr. Böszörményi Nagy Klára, a SpringMed Kiadó igazgatója, valamint Dr. Yves Groult, a Boiron Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. Dr. Ördög János szülész-nőgyógyásszal, homeopata orvossal, a könyvben szereplő homeopátiás szülészeti protokoll szerzőjével és dr. Szabadka Ödön szülész-nőgyógyásszal, homeopata orvossal, a kiadvány szaklektorával Sugár Ágnes  újságíró, a Magyar Televízió munkatársa beszélget. Házigazda a SpringMed Kiadó.

A rendezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!