Főkép A Pókember sorozat újabb darabja a Holtak között című sztori folytatása, ami igen izgalmas és akciódús történettel örvendezteti meg a hálószövő rajongóit.
 
Sajnos a mostani sorozat első darabját nem olvastam, de szerencsére egy rövid leírásból megismertem az előzményeket.
Ebből kiderül, hogy Pókembert megint a leggyengébb pontján támadták meg azzal, hogy szerettei ellen fordultak. Egy ismeretlen ugyanis elrabolta May nénikéjét, őt magát pedig elég csúnyán helybenhagyták.
 
A történet elején Peter Parker otthon tér magához felesége és a Fekete Macska jelenlétében, akik ellátták a sérüléseit.
Magához térve azonban további rossz hírek fogadják: valaki a kórházban lefényképezte tépett maszkjában, ami meg is jelent az újságokban, ráadásul egy ismeretlen ötmillió dolláros vérdíjat ajánlott a Hírharsona hasábjain Pókember fejéért.
May néni elrablója pedig továbbra sem jelentkezett, valamint Peternek anyagi gondjai is támadtak.

Lábadozása után egyszerre próbál mindennek a végére járni, s több nagy ellenségével is összecsap. Az ismeretlen felajánlása révén több csaló és ál-Pókember is megjelenik, és persze mindenki a pénzre hajt.

Közben a háttérben is különös események zajlanak: Eddie Brock rákos lett és elhatározta: jóváteszi bűneit és elárverezi szimbiótáját, vagyis a Venomot. A lényt végül egy maffiózó fia szerzi meg, aki a hírnév reményében azonnal rá is támad Peterre.

A hosszú és véres csata végén a Venom végez gazdatestével, miután gyávának és erőtlennek tartja.
Mivel ezen kívül a Venom kezén egy újabb álruhás Pókember vére is szárad, Peter ügyesen félrevezeti a fejére pályázókat és egy csellel eléri J Jonah Jamesonnál, hogy senki se kapja meg a pénzt.

A könyv befejezésében felbukkan a titokzatos idegen, aki May Parker elrablásáért és a vérdíj felajánlásáért felelős, és ezzel csak még inkább felcsigázza az olvasók érdeklődését a folytatás iránt.
 
Mark Millar története megőrizte az eredeti Pókember fő stílusjegyeit, szellemiségét és a már jól ismert elemeket és szereplőket.
Az eseményeket itt is Pókember szemszögéből láthatjuk, bepillantást nyerve a falmászó szuperhős gondolataiba. Elénk tárul Peter Parker belső vívódása és természetesen nem maradnak el a Pókember fárasztó poénjai sem.
 
A különbség megint csak a kivitelezésben rejlik: a kiadvány minősége igényes, a képi megjelenítés pedig aprólékosan kidolgozott és gyönyörű. Igaz, hogy a kiadvány nem olcsó, de az eredeti felosztáshoz képest több epizódot tartalmaz.