FőképA még „gyerekkorúnak” számító angol kiadót, a MoonJune Recordsot 2001-ben alapította Leonard Pavkovic.
A zsenge kor ellenére fajsúlyos produkciókkal kerültek be a zenei világ vérkeringésébe, miközben olyan közismert előadókkal dolgoznak együtt, mint Hugh Hopper, a Soft Machine és a most bemutatásra kerülő album gazdája, a The Wrong Object.
Ugyanakkor szívesen felkarolnak minden olyan, még a parnasszus lábánál toporgó művészt, akiben kellő spirituszt éreznek.

A The Wrong Object fiatal belga muzsikusok fiatal formációja. Az elmúlt évek során több mint száz koncertet adva végigturnézták kontinensünket. Első albumuk All Hands On Dreck címmel - magánkiadásban - jelent meg 2001-ben.

Az idei évben kiadott új albumot egyértelműen „rock” besorolással illette a kiadó. Ezzel az egyértelmű beskatulyázással mindenképpen vitába szállnék. Kétségtelen, hogy a repertoár tartalmaz rockos elemeket, de ennek ellenére az album inkább a fúziós zene kategóriába tartozik.

Az együttes tagjai (főként a gitáros Michel Delville) régmúlt idők alkimistáihoz hasonlóan valamiféle titkos receptura alapján adagolják a különböző zenei stílusokból (jazz, rock, elektronikus zene, new wave stb.) származó elemeket, bízva abban, hogy a folyamat végén megszületik a „prima materia”…

Egyszer megkérdezték tőlük, hogy kik azok a zenei életben, akik inspirálóan hatnak illetve hatottak rájuk? Ők Bartók Béla (!), Charles Mingus, Frank Zappa és a Soft Machine együttes nevét emelték ki. Ez a néhány név is jól példázza, hogy az alkotásaik milyen sok forrásból táplálkoznak.

Az albumon 14 szám kapott helyet, melyek döntő hányada Michel Delville szerzői munkáját dicséri. A kompozíciók listája alapján úgy tűnik, hogy a fiúk szeretik többször átgondolni a dolgaikat.
Talán ez a magyarázata annak, hogy újra feltűnik néhány felvétel a korábbi albumokról. Ismét hallható például a 2003-as Malign Siesta címadó trackje, a tavalyi korongról pedig a „The Unbelievable Truth”.

A Stories From The Shed olyan, mint egy jó film; amíg a moziban sokadik megtekintés után is találunk új részeket, addig ennél a lemeznél a többszöri meghallgatás az újabb és újabb felfedezés jóleső érzésével ajándékozza meg a közönséget.

Az együttes tagjai:
Michel Delville - elektronikus gitár, gitár-szintetizátor
Fred Delplanco - tenor szaxofon
Jean-Paul Estiévenart - trombita, szárnykürt
Damien Polard - basszusgitár, elektronikus effektek
Laurent Delchambre - dobok, elektronikus effektek

A lemezen hallható számok listája:
1. Sonic Riot At The Holy Palate
2. 15/05
3. Sheepwrecked
4. Acquiring The Taste
5. Lifting Belly
6. Malign Siesta
7. Theresa’s Dress
8. Rippling Stones
9. Theresa’s Dress (reprise)
10. Strangler Fig
11. Waves And Radiations
12. Saturn
13. The Unbelievable Truth - Part I.
14. The Unbelievable Truth - Part II.

Diszkográfia:
All Hands On Dreck (2001)
Live: Malign Siesta (2003)
Live 2005 (2005)
The Unbelievable Truth (2005)
Platform One (2007)
Stories From The Shed (2008)