FőképA Blizzard tovább fokozva a várakozás izgalmát, újabb Starcraft könyvet dobott piacra, mintegy megágyazva a sokak által nagyon várt Starcraft II játékának.

Jelen esetben a szerző a rendszer és a játékok egyik ismert szereplőjének sorsát mutatja be – nem túl irigyrésre méltó helyzetben.
A sors áldozata ezúttal James Raynor, akinek titkolt szerelmét megölik a zergek. Utóbb kiderül, hogy még ennél is rosszabbul járt, mert beolvasztották a Bolyba, személyiségének jó részét megváltoztatták.
Természetesen nem véletlen választotta a Legfelsőbb Tudat őt, szüksége volt mentális képességeire, amiket sikerült a változással még inkább felfokozni!

Lehet, hogy Sarah Kerrigan már az univerzum nem zergek uralta részére is veszélyessé vált?
Meg tudja őt állítani egy „egyszerű” ember, aki igaz, hogy katona, igaz, hogy a császár elleni felkelők vezetője, de sajna nem rendelkezik semmilyen extra képességgel, a taktikán és a vezetőképességen kívül?
Mit szólnak a Pengék Királynőjének tudatra ébredéséhez, a protossok, a zergek ősi ellenségei?

Remélem sikerült legalább pár ember érdeklődését felkeltenem, mert a regény jó, érdemes elolvasni!
Az egyetlen negatívum vele szemben, hogy a szokott módon ér véget, tehát a következő kérdések tolulnak az ember fejébe: Jó-jó, de hogyan tovább? Hogyan boldogul, az ekkorra megkedvelt hősünk az újabb kihívásokkal? Mikor olvashatom el a folytatását?

Biztosan sokan szeretnének megismerkedni James Raynorral, akit a Starcraft II alkotói olyan sok helyre becsempésztek a játék előzetes képei közé, sőt, ahogy a screenshotokat nézegettem, magában a játék történetében is szerepet kapott.
Szóval játékra várók hajrá! Ismerjétek meg kicsit a világot, amin kedvenc, és remélhetőleg új kedvenc játékotok játszódik, vagy játszódni fog!