FőképAkik csak egy-két napra szeretnének kilátogatni a Sziget egy hetes bulijára, június 16-tól már napijegyet is tudnak elővételben vásárolni. Miután idén kevesebb – a korábbi 40 ezer helyett csak 25 ezer - napijegy kerül naponta forgalomba, érdemes élni az elővételi lehetőséggel.

Mint ismeretes, idén a szervezők, a 25 ezer „ottalvós” hetijegy mellett további 15 ezer „hazamenős” hetijegyet is kiadnak. A Sziget napi befogadó-képessége azonban változatlanul 65 ezer fő, ez pedig azt jelenti, hogy a tavalyi 40 ezer helyett idén naponta csak 25 ezer napijegyet tudnak kiadni. Az elmúlt évek tapasztalata azonban azt mutatja, hogy 25 ezer napijegy már több Sziget-napon is elkelt – tavaly például volt olyan nap, hogy a kiadható 40 ezer napijegy is elfogyott. Azoknak tehát, akik csak egy-két napon tudnak a rendezvényre jönni, érdemes elővételben megváltani majd a napi belépőt, ami idén 6000 forintba kerül.

A napijegyet árusító helyekről, a Sziget hivatalos weboldalán, a www.sziget.hu/fesztival oldalon kapnak bővebb információt az érdeklődők.