Főkép

Egy elég súlyos last minute buli kerekedett a Dürer Kert Room 041 termébe augusztus 22-re: 11 év után visszatér a For The Fallen Dreams, ráadásul velük érkezik a Skywalker, az InVisions és a The Royal is.

 

A For The Fallen Dreams 2003-ban alakult Michiganben. A metalcore banda azóta számos tagcserén esett át, a kortárs metál-éra szinte összes meghatározó zenésze megfordult már náluk, az eredeti csapatból jelenleg egyedül Jim Hocking játszik a bandában. Ez a folyamatos alakulás azonban egy-egy hullámzó elismerésű anyagot leszámítva, nem akadályozta meg a bandát abban, hogy az alapját jelentő, velőt rázó számok és fajsúlyos szövegeik megmaradjanak. Szövegeik középpontjában pedig olyan témák állnak, mint az emberi lét, az instabilitás, az erő megtalálása és a hit elvesztése az emberiségben.

 

A zenekar utoljára 2008-ban játszott nálunk, úgyhogy bizonyára sok meglepetéssel szolgálnak majd a metalcore híveinek. Elsősorban pedig új, Six című lemezük számaival érkeznek, melynek európai turné körútjába csöppentünk bele szerencsésen az utolsó pillanatban. A For The Fallen Dreams ráadásul nem semmi társaságban érkezik! Augusztus 22-én ugyanis a Skywalker, az InVisions és a The Royal lesznek társaik, közösen döntve be a Dürer Kert falait.

 

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:

For the Fallen Dreams (US)

Skywalker (CZ/UK)

InVisions (UK)

The Royal (NL)

Helyszín: Dürer Kert

Időpont: 2019. augusztus 22. 19:00

Jegyárak: 2.700 / 3.200 Ft

 

Forrás és további infó:

http://www.durerkert.com/hu/programok/for-the-fallen-dreams-skywalker-supports

https://www.facebook.com/events/371474896884237/