Főkép

Az egyik legnépszerűbb berlini DJ, Paul Kalkbrenner neve garancia az igényes, folyamatosan újdonságokkal kísérletező elektronikus zenére. A techno fellegvárából érkező producer élő produkcióval érkezik augusztus 4-én a Budapest Parkba!

 

Paul Kalkbrenner tavaly ősszel már bizonyította, hogy könnyű szerrel tölti meg élettel, bulival, és persze igényes elektronikával a Budapest Parkot. A 2017-es év egyik legjobb partyját köszönhetjük neki, így nem is kérdés, hogy idén is erősíti az egyik legnagyobb hazai koncerthelyszín elektronikus zenei felhozatalát.

 


Paul DJ-karrierjét 1992-ben kezdte, majd hamar rájött, hogy számára nem elég, ha mások lemezeit pakolja – saját dalokat szeretett volna. Első EP-je 2001-ben jelent meg, a nemzetközi áttörést pedig a 2009-es, azóta kultikussá váló Berlin Calling című film és annak zenéje hozta meg számára. Azóta több mint egymillió eladott lemezt, számos szakmai elismerést tudhat magáénak, miközben a világ legmenőbb klubjaiban és a legnagyobb fesztiválokon lép fel headlinerként több tízezres tömegek előtt. A techno sötét monotonitását egészen egyedi, dallamos hangzással fűszerező Kalkbrenner idén májusban ráadásul hosszú idő után vadiúj lemezzel jelentkezik – a művész saját bevallása szerint ráadásul ez eddigi legőszintébb és letisztultabb anyaga, amiben igazán kitárulkozik közönségének.

 

A legendás német DJ tehát több mint 15 éve szállítja a legkúlabb trackeket úgy, hogy azokkal sose lehessen betelni. Paul Kalkbrenner neve tehát garancia arra, hogy egy percig se unatkozzunk augusztus 4-én a Budapest Parkban!

 

 

Warm-up:
K-Paul (DE / Low Spirit)

 

Jegyek:

Küzdőtér

 

Limitált elővétel: 8 999 Ft

Normál ár: 9 999 Ft

 

További Terasz és VIP jegyek kaphatók, bővebben a Budapest Park oldalán.

 

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/2046405165575811/