Főkép

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer (tavasszal és ősszel) nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

 

2014. április 26-án minden eddiginél nagyobb helyszínen nyitja meg kapuit a PlayIT Show. A játékok szerelmesei immár a SYMA Csarnok 7000 m2-es „A” és 5500 m2-es „B” épületében próbálhatják ki a legújabb játékokat, csodálhatják meg az új generációs konzolokat, vehetnek részt a változatos programokon, különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat egymással, vásárolhatnak a kihelyezett standokon, nézegethetik meg a legújabb kütyüket, s nem utolsó sorban hallgathatnak érdekes előadásokat.

A programok, a helyszín kellemes környezetet nyújt a közösségi élethez, új ismeretségek, barátságok kötéséhez, virtuális kapcsolatok valódi helyszínbe való emeléséhez és elmélyítéséhez. Az eseményen az Ekultura.hu Kulturális Alapítvány (EKKA) is részt vesz.

 

A megrendezésre kerülő versenyek:

Cosplay verseny

Bújj kedvenc játékkaraktered bőrébe, és csillogtasd meg tehetséged a zsűri előtt! Jelentkezz a versenyre, fotóztasd magad, és szórakozz úgy, hogy közben értékes díjakat és egy életre szóló élményt nyerhetsz!

Részletek

 

DOTA 2 verseny

A SYMA csarnokban április 26-án megrendezésre kerülő PlayIT Show-n az elődöntőkből győztesként kijutó 4 csapat versenyezhet egymással a DOTA 2 színpadon. Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezned csapatoddal, legyőzni  az ellenfél csapatokat, majd eljönni a PlayIT Show-ra, s bizonyítani tudásod.

Részletek

 

Hearthstone verseny

Jó hírünk van a Hearthstone rajongóinak, ugyanis nevezhettek és versenyezhettek a kedvenc játékotokkal a PlayIT-en április 26-án!

Részletek

 

League of Legends verseny

Az április 26-án, a SYMA csarnokban megrendezésre kerülő PlayIT Show-n szerverenként 4-4 csapat (4 East – 4 West) bizonyíthatja be 5v5 módban , hogy ők a legjobbak Magyarországon. Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezned csapatoddal az elődöntő kupák egyikére, legyőzni  az ellenfél csapatokat, majd eljönni a PlayIT Show-ra, s bizonyítani tudásod.

Részletek

 

StarCraft II Verseny

Már csak pár hét és jön az idei első PlayIT, ahol Magyarország legjobb Starcraft II játékosai is egy külön színpadnál fognak megküzdeni a győzelemért.

Részletek

 

Zombie Run a PlayIT-en!

Fuss, rohanj az életedért, mert itt van a zombi apokalipszis! Az élőhalottak megszállják a PlayIT-et az emeleti folyosókon, úgyhogy ha arra tévednél, akkor nincs más hátra, ROHANÁS!

Részletek

 

Hely: SYMA Csarnok, A és B épület (1146 Budapest, Dózsa György út 1)

Időpont: 2014. április 26., szombat

Nyitva tartás: 10:00-21:00

Jegyek elővételben: 2.000 Ft-8500 Ft

Jegyek a helyszínen: 2.500 Ft (egész napos), 1.800 Ft (délutáni jegy, 15:30-tól)

 

Forrás és további infó: PlayIT Show