FőképDecember 29-én az ország több mint ötven ismert tetováló művésze egy éjszakára a budapesti Pecsa Music Hall-ba költözik a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) szervezésében. A Tetoválók Éjszakája névre keresztelt esemény egy olyan kulturális program, amely a francia kezdeményezés alapján itthon is ismertté és sikeressé vált Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat tetoválókra szabott változata, és elsősorban a testdíszítés ősi művészetét hivatott terjeszteni, újra felfedezni és megünnepelni.
 
A programhoz csatlakozott művészek az éjszaka folyamán ajándéktetoválásokat készítenek az érdeklődőknek. Emellett a közönség közelebbről is megismerkedhet magával a műfajjal, láthatja, hol tart ma a tetováló művészet, hogyan készül egy tetoválás. Kora estétől koncertekkel és egyéb kiegészítő programokkal folytatódik a rendezvény.
 
Lemezbemutatóját tartja Ganxsta Zolee és a Kartel, fellép a Hooligans, The Grenma, Blind Myself, Dorothy, és Till We Drop is. Emellett testékszer bemutató, hajshow és body modification is gazdagítja és színesíti a rendezvényt. Sőt, még látványkonyha is lesz, hiszen a TV Paprika ismert szakácsa, Serényi Zsolt fog főzni mindenki szeme láttára.

A nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló kezdeményezés egy izgalmas, formabontó rendezvénynek ígérkezik és remélhetőleg új tradíció van megszületőben a magyarországi tetováló fesztiválok történetében” – nyilatkozták a szervezők.  
 
Helyszín: Pecsa Music Hall
Kapunyitás: 2012. december 29., 15:30
Belépő: 2.500 Ft elővételben / 3.000 Ft helyszínen, a rendezvény napján

Forrás és részletek: www.pecsa.hu