FőképAz előadás az autentikus flamenco jegyeit őrzi, s felvonultatja a flamenco különböző stílusait (alegrías, soleá, tangos stb.). Az előadás egyszerre tartalmaz flamenco tánc show, táncszínházi elemeket, amiről nem csak a remek és virtuóz szólótáncosok de gyönyörű hölgykoszorúból álló tánckar is gondoskodik.

A La Kati Compania Flamenca tagjai neves spanyol művészek. Juanma Zurano sevillai flamenco táncművész az Eva Yerbabuena társulat egyik fő táncosa volt, Manuel Alejandro Montero flamenco gitárművész és Juan Farina flamenco énekes számos nagydíjat nyert rangos Flamenco Fesztiválokon és Inhof Katalin „La Kati” a társulat vezetője, flamenco koreográfus és táncművész előadásaival sikeres eredményeket ért el Nemzetközi Táncfesztiválokon.

A flamenco köztudottan Spanyolország déli részéről, Andalúziából származik. A legtöbb művész úgy nyilatkozik a flamencóról, hogy ez egy életstílus, egy eszköz megérinteni és interpretálni a mindennapos létezést. Így élheti át az előadó és a közönség a „duende-t”, varázslatot, a lélek pillanatát.
                           
FELLÉPŐ MŰVÉSZEK:

JUAN MANUEL ZURANO – tánc
LA KATI  tánc
JUAN FARINA – ének
MANUEL A. MONTERO – gitár
GYULAI CSABA – ütőhangszerek
KALLAI NÓRA – cselló
NYÁRI GERGELY – cajón
LA KATI CUADRO FLAMENCO – 6 fős tánckar

Időpont: 2012. október 27. 19:00
Helyszín: Millenáris Teátrum

 
Jegyárak: 3900 Ft, 5600 Ft

Szervezők: Spanyol Nagykövetség, Budapesti Cervantes Intézet

Forrás és részletek: www.millenaris.hu