FőképA Tessloff és Babilon Kiadó, az egyedülállóan sikeres, és már a 113. kötetet számláló Mi MICSODA könyvek kiadója most a sorozat gyűjtőinek és olvasóinak ajánl kivételes lehetőséget, és rég meglévő vásárlói igényt szeretne kielégiteni.

A Tessloff Babilon Kiadó azt tervezi, hogy 2013-tól néhány régóta nem kapható Mi MICSODA könyvet – amennyiben olvasói igény felmerül – digitális nyomtatásban megjelentet. Ezt „print on demand”-nak hívja a szaknyelv, vagyis annyit nyomtatunk, ahányat rendelnek. Ha kell, egyetlen egyet!

Ezek a kötetek ugyanúgy aktualizált, felújított könyvek lesznek, az egyetlen különbség, hogy puhafedelű változatban készülnek. Ez a szolgáltatás, illetve a könyvek felújítása nem kis befektetés a Kiadó részéről, viszont így valóban elmondható, hogy 113 kötetből áll a Mi MICSODA sorozat, és előbb-utóbb a teljes sorozat minden kötete egyidejűleg kapható lesz.

Indulásként – az igények tesztelésére – a Kiadó a 112-ik, a Mayák, inkák, aztékok vadonat új kötetet a nyomdai megjelenés előtt, és a 49-ik, a Vadállatok című kötet felújított utánnyomását ajánlja digitális nyomásban, s ezek a Tessloff-Babilon weboldalon azonnal megrendelhetőek. Ezzel egyidejűleg megkezdik a régen kifogyott, és nagy példányszámú nyomásra nem tervezett kötetek felújítását is, hamarosan elindítják a print on demand szolgáltatást. Az aktuális kínálat a többi kötethez hasonlóan a www.tessloff-babilon.hu honlapon olvasható.