FőképA 20. jubileumi Szigetre július 15-e után is féláron vásárolhatnak hetijegyet a hűséges fesztiválozók. Ehhez nem kell többet tenni, mint a mienkasziget.hu weboldalon a regisztrációt követően feltölteni emlékeket – ezek lehetnek fotók, történetek, korábbi szigetes karszalagok –, amelyek bizonyítják, hogy korábban legalább 3 különböző évben jártak a Sziget Fesztiválon, valamint rendelkezniük kell névre szóló OTP Maestro© vagy MasterCard™ PayPass™ kártyával.

A félárú kedvezménnyel az ottalvós hetijegy esetében 31.500 forintot lehet spórolni, míg a hazamenős bérlettel 27.500 forintot. A kedvezményes hetijegy megvásárlását a sikeres emlékbizonyítást visszaigazoló, kedvezményre jogosító, úgynevezett promóciós kóddal tehetik meg a hűséges fesztiválozók. Ahhoz pedig, hogy a karszalag ténylegesen a látogató kezére kerüljön, a karszalag átvételekor a promóciós kódot tartalmazó voucheren kívül be kell mutatnia a saját névre szóló OTP Maestro© vagy MasterCard™ PayPass™ kártyáját és egy, a személyazonosságát igazoló fényképes okmányt. Fontos tudni, hogy a kedvezményes jegy nem átruházható, az ugyanis a szalag kiadásakor azonnal a fesztiválozó csuklójára kerül.

A korábban megszokott fesztiválos fizetés mellett most a PayPass fizetőeszközökkel is lehet fizetni a Sziget nyári fesztiváljain. Érdemes a PayPass kártyákat, matricákat is kivinni a Szigetre. Akik ott voltak a soproni VOLT-on vagy Zamárdiban a Heineken Balaton Soundon, azok már megtapasztalhatták milyen kényelmes PayPass-szal fizetni, hiszen azzal nemcsak a kártyakiváltást és feltöltést lehet elkerülni, hanem a fesztivál végén a kártyán maradt pénzt se kell visszaváltani.

Forrás: Sziget