FőképKényes Foltok?! Hülye egy név, az már biztos… Lássunk néhány tagot, hogy kik alkotják a csapatot: Nagy Dávid (ex-Pokolgép), Csányi Szabolcs (Black-Out), Bánfalvi Sándor (Ákos, Magma Rise, ex-Neck Sprain).

Milyen zenét játszhat az a zenekar, amely soraiban tudhat három ilyen kő metálos arcot? Természetesen csakis kemé… No, nem, még csak véletlenül sem valami zúzós-horzsolós metált, hanem pont ellenkezőleg: ötletes, fifikás, kreatív, többnyire akusztikus gitárra íródott soft rockot, komoly rádiós potenciállal, általában jópofa és vicces dalszövegekkel, gyönyörű szép női vokállal…

A banda elkészítette legújabb kislemezét, melyre három vadonatúj szerzemény mellett a már ismert (?) „Sanzonizé” új verzióját vették fel. Legyünk optimisták, és mondjuk azt, hogy keressük a dalokat hamarosan a hazai rádiók játszási listáiban, de aki mindenképp biztosra szeretne menni, az inkább válassza az együttes koncertjeit. Egyébként is erősen ajánlott eme rendezvények látogatása, mert a kiváló zenei élmény mellett a rendkívül jó hangulat is garantált ezeken az eseményeken.

Azonban illik az ilyesmiről előre szólni: Vigyázat, függőséget okozhat!

 
Az együttes tagjai:
Nagy Dávid – ének, gitár
Csányi Szabolcs – gitár, vokál
Roboz Réka – vokál
Bánfalvi Sándor – dob
Kálló Péter – basszusgitár