Főkép
2012. február 10., péntek
SUPERNEM + FISH! + Uzipov

Február 10-én lesz az a nap, mikor semmi nem gátol meg minket abban, hogy egy igazi ereszdelahajam” bulival készüljünk nektek! A két nagyágyú, a Supernem és a Fish! elhozták nekünk az UZIPOV névre keresztelt ex-Publo Hunny-s zenekart is! Az Uzipov stílusát nehéz lenne behatárolni, de talán a stoner rockkal lőnénk a legkevésbé mellé.

Őket követi majd a FISH!, akiket talán nem is kell nagyon bemutatni! A középszerűen működő popot kiemelték és megmutatták annak igényes, élvezhető változatát. Pont azzal mondanak sokat, hogy nem szállak szellemi magaslatokból érzelmi mélységekbe, nem megfejtendők”, önmagukra és az egész zene iparra reflektálnak szarkazmussal és jó humorral. Ez az önmagát kiröhögő pop, ettől kemény és más!
 
A koncert után a pultoknál Izil vs. Senior Hal szórakoztat mindenkit kapuzárásig!
Időrend:
20.00h – kapunyitás
20.30h – Uzipov
21.30h – Fish!
22.30h – Supernem
00.00h – Izil vs. Senior Hal


2012. február 14., kedd
Prolyte Campus, szeminárium

A tanfolyamot a DP Music és a holland Prolyte Group szervezi. Alapvetően a Prolyte Group termékeit felhasználó cégeknek, munkatársaknak, embereknek szól. A tanfolyam lényege, hogy a felhasználók megismerkedjenek a termékek szakszerű és biztonságos használatával, azok speciális műszaki jellemzőivel.
A tanfolyamot, a Prolyte Group vezető főmérnöke, Marc Hendriks tartja (szinkrontolmács Dr. HámoriAndrás valamint Dr. Frank Jenő, BME egyetemi adjunktus), beszélni fog a hazai szabályozásról és a szabályozás törvényi hátteréről. A tanfolyam 4 részre fog tagolódni. Az első blokkban a hídrendszerekről (rácsos tartó szerkezetekről) lesz szó, a második a színpadrendszerekről, míg a harmadik a tetőszerkezetekről fog szólni. Ezeket tartja a holland előadó. A negyedik rész fog szólni a magyar szabályozásról.

Ezzel a cég jelenlegi és potenciális vásárlói is szakszerű, pontos és naprakész ismereteket szereznek a termékekkel és azok használatával kapcsolatban, gyakorlati példákon keresztül is. A Prolyte Group ezt a képzést világszerte megtartja a helyi márkaképviseleteinél, és ennek keretében kerül sor a magyarországi rendezvényre.


2012. február 17., péntek
OCHO MACHO & PADDY AND THE RATS

Figyelem, figyelem!! Nem csalás, nem ámítás, a Nyughatatlanok nevű előzenekar mellett az OCHO MACHO és a PADDY AND THE RATS látogatnak el hozzánk február 17-én pénteken!
A Barba Negra Music Clubban egy újabb fergeteges buli elé nézünk az előzenekar, illetve e két méltán nagynevű és egész Európa-szerte hatalmas rajongótáborral rendelkező formáció közreműködésével! Tehát 17-én itt, Budapest szívében ők hárman borzolják a kedélyeket és invitálnak Benneteket egy felejthetetlen hangulatú szórakozásra! Ráadásul mindezt rendkívül „OCHO”-n!! 100 szónak is 1 a vége, Kedves Fanok és szórakozni vágyók, itt a helyetek 2012. február 17-én a Barba Negra Music Club kalózhajójának fedélzetén!!


2012. február 24., péntek
Farsangi buli!

Slágergyár döntő és gálaműsor sztárvendégekkel a Barba Negra Music Clubban február 24-én pénteken 20.00 órakor!

Fellépnek: a Back II Black, a Dolly Roll és Keri.

A zene és a koncertek mellett ültetett vacsorával is várunk.
Vacsorára jelentkezni kizárólag elővételben megváltott vacsorajegyekkel lehetséges, amelyeket a Barba Negra Music Club recepcióján vásárolhatnak meg.

Forrás és további infromáció: www.barbanegra.hu