FőképRengeteg eladott lemezzel és több kontinenst átfogó koncertturnékkal a hátuk mögött a PRINCESS nyugodt szívvel nevezhető hazánk legsikeresebb crossover formációjának. A három rendkívül csinos hölgy idén ünnepli fennállásuk 10. évfordulóját, amelyről a rajongókkal együtt szeretnének megemlékezni, méghozzá Zalaegerszegen, egy nagyszabású jubileumi koncert keretében.

Latin Passion, Fox Dance, Sword Dance, Kankan, Olasz mix, Csárdás, valamint a La Donna Verdi Rigolettójából – ez csupán néhány gyöngyszem a szinte minden Princess-koncerten felcsendülő crossover-kavalkádból. A mostani rendezvényen ráadásként néhány új és meglepetésszámot is hallhatunk.

„Nagyon jó érzéssel gondolunk vissza az elmúlt 10 évre. Nem bántuk meg, hogy belevágtunk. Egy nagyon jó csapat jött létre, az együttes szinte már családunk részévé vált. Nem beszélve arról, hogy szebbnél szebb helyeken jártunk már a világban, és reméljük, a jövőben még több helyre is eljuthatunk. Nagyon örülünk, hogy koncertjeink népszerűek, és mindent megteszünk azért, hogy közönségünk még sokáig élvezhesse az ismert és nagyszerű slágereket” – nyilatkozták a lányok.

Az együttes – a közösségi oldal nyújtotta interaktivitást kihasználva – rendszeresen oszt meg posztokat a Princess facebook-oldalán. A zalaegerszegi koncerttel még korántsem ér véget a jubileumi ünnep, hiszen 2012-ben egy jóval nagyobb Princess-koncert is várható a rajongók és a crossover-muzsika kedvelőinek legnagyobb örömére.

Időpont: 2011. november 22. (kedd), 19 óra
Helyszín: Zalaegerszeg, Keresztury Dezső Hangversenyterem