Főkép

„Mi lenne, ha csak egy napod lenne hátra? Mit tennél? Kit csókolnál meg? És mire lennél hajlandó azért, hogy megmentsd a saját életed?”
 
Ez a könyv a halálról szól. Arról, hogy mindig csak akkor nézünk magunkba, ha már megtörtént a baj.
 
Samantha Kingston egy nagymenő lány a helyi gimnáziumban: barátnőivel állandóan a középpontban vannak, a legjobb helyet kapják az ebédlőben, a legjobb pasik sóvárognak utánuk, az alsóbb évesek pedig felnéznek rájuk. Egyik este, egy buli után azonban megtörténik a baj, és Sam tökéletes kis élete kettétörik...
 
Soha nem tudhatjuk, mennyi időnk van még hátra, ezért érdemes végiggondolni, mit tettünk eddigi életünkben, esetleg mivel bántottunk meg másokat. Gondoljuk át, hogyan legyünk jobb emberek, hogy aztán, ha eljön a pillanat, boldogan és lelkiismeret furdalás nélkül nézhessünk vissza. Ne halogassuk a dolgokat, hiszen semmi biztosíték nincs rá, hogy mindig lesz holnap.
 
Érdemes elolvasni, mert talán arra a néhány órára, néhány napra, amíg olvassuk, felnyílik a szemünk, és legalább abban a pár órában megpróbálunk kicsit jobbak lenni, többet adni másoknak magunkból. A könyv által talán mi, olvasók is kaptunk egy új lehetőséget arra, hogy jobbá tegyük a saját életünket és mások életét is.