Főkép

A Mutánsvilág folytatásában az újjáalakult Bosszú Angyalainak egy új, a Földön kívülről érkező fenyegetéssel kell szembenézniük. Valami becsapódik Alaszkába elpusztítva egy kisvárost, majd megindul Kanadán keresztül Amerika felé elpusztítva mindent, ami az útjába áll. A S.H.I.E.L.D. légi bázisáról riadóztatják az Angyalokat, akik más szuperképességű hősök bevonásával igyekszenek elhárítani veszélyt.

A megsemmisítő hatalommal és energiával rendelkező ellenséggel a Föld megmaradt szuperképességű hősei veszik fel a versenyt, de még nekik is csak lelassítaniuk sikerül a veszedelmet. Amíg a Vasember, az Őrszem és Miss Marvel a helyszínen próbálják megfékezni az idegen erőt, addig a többiek, Amerika Kapitány, Rozsomák, a Póknő, Pókember és Luke Cage a S.H.I.E.L.D. védelmi szervezettel párhuzamosan és további hősök segítségével igyekeznek kideríteni, hogyan védekezzenek ellene, ám nyomozásuk során olyasmikre találnak, amelyek összefüggésben lehetnek a Mutánsvilágban történtekkel és Magnetoval.
 
A Bosszú Angyalai-sorozat folytatásában szintén egy látványos képi világú és a hollywoodi forgatókönyvekhez hasonló monumentális kalandot láthatunk. A Marvel univerzum számos szuperhősét egyben bemutató képregénykötet az elődeihez hasonlóan rendkívül izgalmas és akciódús: a látványos ütközetekkel és az amerikai képregényekre jellemző túlzott heroikus beállításokkal tarkított sorozat ahelyett, hogy visszavett volna a lendületből, egyre magasabb sebességbe kapcsol.

A sztoriban is döbbenetesen hangsúlyos eseményekben bővelkedő kötet lenyűgözően kidolgozott, olykor egész oldalas képekkel sokkolja az olvasót, a fantasztikus műhöz illő színpompás ábrázolásmód láttán szinte megelevenedik a cselekmény, ami már a közkedvelt hősöket felvonultató fantasztikus borítóképen is megjelenik. Az űrben és a Föld különböző helyszínein játszódó, csavarokkal is megvadított világmegmentős történet természetesen ezúttal is hagy megválaszolatlan kérdéseket maga után, így megint türelmetlenül várhatjuk a folytatást.