FőképA dunaszerdahelyi Csak Van együttes kedd délelőtt befejezte a versenyzést a Megasztárban anélkül, hogy részt vett volna az elődöntőben, ahová még a májusi válogatón jutott be. A zenekar nem fogadta el a folytatással járó feltételeket, és nem írta alá az erről szóló szerződést.
 
„A helyszínen szembesültünk a további részvételt szabályozó szerződéssel, amelyet egyikünknek sem állt módjában aláírni, így teljesen egyhangú döntés eredménye a visszalépés. A sorozatba való jelentkezéskor megegyeztünk, hogy addig vállaljuk a megmérettetést, amíg az nem érinti a tagokat összekötő barátságot, és nem veszélyezteti a zenekar eredetiségét, arculatát. Ezenfelül a szerződés aláírása hosszú időre annyira lekötötte volna a tagok életét, hogy ez szintén lehetetlenné tette számunkra a további szereplést. A TV2 által kínált szerződés szigorát mindemellett megértjük, hiszen az ő céljuk egy nagy érdeklődésre számot tartó műsor és járulékos részeinek hibátlan lebonyolítása, amely a résztvevők számára is komoly lehetőséget kínál. A kimaradt esélyt természetesen mi is sajnáljuk, de a lehetséges sikert és a hozzá vezető út kockázatait mérlegelve hoztuk meg a döntést. Ezt a Megasztár szerkesztősége is megértette, és feszültség nélkül, békében, az eddigi szereplés folytán szerzett nyilvánosságunkat megköszönve váltunk el egymástól. A rajongóknak, barátoknak, ismerősöknek pedig köszönjük az eddigi biztatást, és természetesen a jövőben is számítunk rájuk! A műsornak és a továbbjutó versenyzőknek sok sikert kívánunk, mi pedig folytatjuk a nem sztárzenekarok önmagukból építkező, dolgos életét.”

Csak Van zenekar


Az együttes a továbbiakban igyekszik eleget tenni minden koncertfelkérésnek, honlapján és Facebook oldalán pedig folyamatosan tudósít a legfrissebb hírekről. Koncerten legközelebb augusztus 7-én és 22-én Dunaszerdahelyen, 27-én pedig Párkányban lesz látható a csapat.

Forrás: Csak Van zenekar