Főkép Ez már a harmadik Simpson család képregény magyarul, ami azért nagy szó, mert ez valószínűleg azt jelenti, hogy az eddigi kettő fogyott annyi példányban, hogy érdemes legyen folytatni a kiadást.
Igaz, aki tényleg szereti Simpsonékat, annak a képregény is bejön, és ilyen magyar emberből azért bizonyára jó sok akad.
 
Ahogy az eddigiekben is, most is négy, eredetileg külön-külön megjelent képregény szám került egy kötetbe, mindben egy hosszabb és egy rövidebb sztorival. Meg a szokásos extra poénokkal, idétlen hirdetés oldalakkal, stb.

Ilyenek vannak itt, hogy a jókeresztény jószomszéd Flanders egy cserkész kiránduláson eltűnik, majd napok múlva igencsak megváltozva kerül elő; Simpson-ék vadnyugaton; Simpson-ék egy túlélési kísérletben Flanders-ékkel; Skinner vietnámi élményei alapján szeretné erősíteni a fegyelmet az iskolában; Bart és haverja kis híján milliomosok lesznek az általuk rajzolt képregénnyel; Jimbo szemet vet az iskola művészeti versenyének fődíjára; Homér sörgyárat örököl; a nagypapi lezúz egy nosztalgiavásárt.
 
Az ember már szinte ettől a felsorolástól röhögőgörcsöt kap, feltéve, hogy minimum két kereke hiányzik, de a többiek sem kerülhetik el a sorsukat, ha veszik az időt, fáradságot és a képregényt, és elolvassák. Roppant szórakoztató.

Kapcsolódó írás:A Simpson család (film)