FőképA jazz, a pop, a funk és a lounge „stílusban” alkotó Peet Project a fiatal hazai zenészgeneráció egyik legígéretesebb formációja. A zenekar lelke Ferencz Péter (Peet) hegedűs, zeneszerző és zenei producer, aki a hegedűt a szaxofonnal és a gitárral egyenrangú szólóhangszerként kezelve alakítja a szerzemények zenei irányát. A Peet Project élőben Kovács Gergő basszusgitárossal és Vas Gyula dobossal kiegészülve lép fel, kitűnő hangulatú koncertjeiknek köszönhetően gyakori vendégek a fővárosi és vidéki klubok színpadán.

A csapat „Be Free” című dala nem is indulhatott volna sikeresebben, hiszen egyből díjat is nyert. A szerzemény felkerült a zenekar Pink Spirit címen megjelent első lemezére is. Igazi érdekesség a Pély Barna közreműködésével megszólaló „Funky Guy” című dal.

A formáció legközelebb 2010. március 26-án 20:00 órakor lép fel a Zuglói Smooth Jazz Klubban – (Budapest XIV. ker, Vezér u. 28), ahol az albumról már megismert jazz és pop dalokkal ejtik ámulatba a pop és crossovert szerető közönségüket.

Forrás és további információ: http://peetproject.com/
http://myspace.com/peetproject