FőképMint azt már talán tudjátok, a Wendigo tagjainak nemrégiben megjelent új lemeze; az Audio Leash pozitív kritikákat és a rajongói visszajelzéseket kapott, a decemberi letöltési adatok szerint már akkor több mint hatezren szerezték be holnapjukról az Audio Leash albumot mp3 vagy veszteségmentes wav formátumban, amely mostanra 34.000 letöltésig emelkedett.

Mindezt méltó módon megünnepelvén március 20-án, szombaton élőben mutatják majd be a teljes lemezt, természetesen az előző lemezes kedvencekkel és különlegességekkel együtt. A Dürer kert nagytermében, este hét órakor kezdődő rendezvényt három kifejezetten tehetséges csapat, a Salvus, a Dystopia és a hamarosan lemezzel jelentkező Dreyelands nyitja meg, majd a vendégekkel és különlegességekkel tarkított Wendigo program következik.

Szintén a visszajelzések alapján született meg az a döntés is, hogy az addig csak a neten terjesztett albumot CD formájában is kiadják. A régi borító alapjait felhasznált, ám teljesen új artworkkel megtámogatott korong ráadásul egyben belépőként is szolgál a lemezbemutató koncertre - és ez persze fordítva is igaz: mindenki, aki eljön a lemezbemutatóra, megkapja az Audio Leash CD változatát. Ezen felül az első 100 vendég egy-egy Wendigo pólóval is gazdagabb lesz.

Úgy tűnik tehát, az élet - főleg az értő zenehallgatók, a rajongók és a nyitott fülű kritikusok segítségével - tartogatott meglepetéseket a Wendigo számára. Március 20-án ezt mindenképpen igyekeznek meghálálni, a részleteket a folyamatosan újjáalakuló www.wendigo.hu oldalon lehet figyelemmel kísérni.

Wendigo lemezbemutató koncert
Dürer kert, 2010. március. 20.

Kapunyitás: 19:00
Jegyek elővételben, kedvezményes, 1990 Ft-os áron kaphatóak:
http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=11376
Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, Shark, Solaris, Darkshop.

Forrás és további info:
http://wendigo.hu/
http://hammerworld.hu/