Főkép2010. február 26-án a Vadvirág Táncházban (1148 Budapest, Kerepesi út 26.) ad koncertet a Lovegun.

A Lovegun zenekar minden évet egy német turnéval kezd. Az idei koncert zökkenőmentes, de forró hangulatú volt, a buli végén az is a színpadon volt, aki nem is vágyott a szereplésre, az énekesnő melltartóban dobolt, a dobos félmeztelenül énekelt, és a gitáros a hátán fekve nyúzta ki az utolsó hangokat bárdjából. A koncert tehát egy hamisítatlan, hajnalig tartó „ereszd el a hajam” Rock’n’Roll ünnepbe torkollott.

Érdekesség, hogy sok visszajáró német rock kedvelő mellett, egy nagyobb tábor németországban élő magyar rajongó is jár a zenekar kinti koncertjeire, méghozzá az ország minden részéből. Sőt! Német motoros körökben is népszerű a banda, olyannyira, hogy hajlandóak a zenekarért magyarországi motorosfesztiválokra is elrobogni.
Február 12-én a tokaji Black Dragon Mc. téli találkozóján nyitotta a motoros évet a banda, és rögtön folytatja is a Pilisi Sólymok Sólyomfészekbe meghirdetett szezonnyitó motoros bulijával, ami március 27-én lesz.

A két motoros buli között Budapesten lép fel a Lovegun, a Vadvirág Táncházban, amely egy új rock klub a városban. Noától kapott információk szerint viszonylag kevés saját dalt játszanak majd lés inkáb egyfajta hard rock show-t fognak előadni pénteken.

A zenekar ezen kívül elárulta, hogy végre elkészült a tavaly novemberben leforgatott vámpíros témájú videó klipjük; a "Megtenném" című dallal hamarosan a nagyközönség is találkozhat a tévékben és a rádiókban és persze a Youtube-on.
A Lovegun berúgta a motort, és hatalmas lendülettel indult neki a 2010-es évnek.

Forrás és további infó:
www.lovegun.hu
www.vadvirag.eu