Főkép

Januártól júniusig tart az Ötcsillagos élmény játék, amelynek célja, hogy a résztvevők minél több csillagot gyűjtsenek azokba a kuponfüzetekbe, amelyek hozzáférhetők a Müpa előcsarnokaiban és jegypénztáraiban. A szabály egyszerű: az öt különböző színnel jelölt sorba a megfelelő, tehát öt különböző csillagot kell beragasztani. A betelt kuponfüzet megfelelő lapját (amelynek a hátoldalán lévő adatokat tulajdonosa kitöltötte), a bejárattal szemben található ládába kell dobni. A kuponokat bedobók közül sorsoljuk ki a nyerteseket. Természetesen nem csak egy kuponfüzettel lehet „nevezni”, hiszen minél többet tud valaki ötféle színű csillaggal feltölteni, annál nagyobb az esélye, hogy kisorsolják.

Számos lehetőség kínálkozik a csillagszerzésre: a hangversenyek egyestés műsorfüzeteinek, a Müpa ajándékutalványainak, merchandising-termékeinek, az újonnan bevezetett Müpa-kártyáknak, a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyeinek (bizonyos értékhatár fölötti) vásárlásakor és a Müpa meglepetésnapjain egyaránt alkalom kínálkozik a különböző színű csillagok „begyűjtésére”. Az épületben rendezett koncertekre érvényes jegy birtokában, a Ludwig Múzeumba váltható ingyenes belépők mellé is csillag kérhető.
A játék első napja január 14., az utolsó pedig június 16. Június 17-én sorolják ki a nyerteseket azok közül, akik a kuponfüzet megfelelő oldalát, rajta az öt különböző színű csillaggal, a gyűjtőládába bedobták. Az értékes nyeremények között fotóalbumok, Müpa-kártyák, őszi bérletek és ajándékutalványok szerepelnek.

A játékról részletesebben a Müpa honlapján – www.mupa.hu – lehet tájékozódni.

Forrás: MÜPA